Maandag (Nederlandse tijd) werd bekend dat Elon Musk in de nacht van maandag op dinsdag Donald Trump zou interviewen. Op X. Je zou denken: fascinerend en geweldig. Dit hoort immers bij het democratische proces. Ongelooflijk genoeg denken ongekozen EU-bobo’s daar heel anders over. EU-commissaris Thierry Breton is namelijk direct publiekelijk gegaan met een keiharde waarschuwing aan Musk: als hij Trump niet zou censureren zou de EU in actie komen om X te beboeten of erger.
Breton heeft Musk direct na de aankondiging op hoge poten een boze brief gestuurd. Want, beweert Breton, de kans was volgens hem heel groot dat Trump nepnieuws zou verspreiden in het gesprek. Of nieuws/opinies waardoor mensen boos zouden kunnen worden en… Tja, wat precies weet niemand, maar Breton was wel doodsbang.

With great audience comes greater responsibility #DSA

As there is a risk of amplification of potentially harmful content in 🇪🇺 in connection with events with major audience around the world, I sent this letter to @elonmusk

📧⤵️

Knettergek, natuurlijk. Het is duidelijk dat Breton en zijn mede EU-bobo’s X (Twitter) kapot willen maken. Maar de manier waarop ze te werk gaan is wel héél extreem. Ze maken er niet eens meer een geheim van. Ze doen het publiekelijk, in alle openheid, en zonder welk schaamtegevoel dan ook.

Let wel, Breton bemoeide zich dus feitelijk met de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Die totale engnek wil Trump het zwijgen opleggen. Trump, een Amerikaanse presidentskandidaat. Deze bemoeienis is ongekend en natuurlijk totaal onacceptabel.

“Doe een stap terug…”

Gelukkig was Musk niet eens bijna onder de indruk van Bretons achterlijke briefje. De X-baas lachte Breton namelijk keihard uit. Publiekelijk. Met een meme.

“Om eerlijk te zijn wilde ik [hierop] reageren met deze meme van [de film] Tropic Thunder, maar ik zou zoiets onbeschofts en onverantwoords natuurlijk nooit doen,” schreef Musk. Vervolgens postte hij de meme in kwestie natuurlijk wel.

To be honest, I really wanted to respond with this Tropic Thunder meme, but I would NEVER do something so rude & irresponsible!

With great audience comes greater responsibility #DSA

As there is a risk of amplification of potentially harmful content in 🇪🇺 in connection with events with major audience around the world, I sent this letter to @elonmusk

📧⤵️

“Doe een grote stap terug EN N**K LETTERLIJK JE EIGEN GEZICHT!” Dat is het. Dat is de meme. Als antwoord op de knettergekke wannabe dictator Breton.

In het gesprek met Trump – waar we eerder vandaag over berichtten – bracht Musk dit ook ter sprake. “De pogingen tot censuur zijn enorm,” aldus Musk tegen Trump. Daarop wilde hij weten wat die ervan vond.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!

Trump liet geen spaan heel van Breton en andere EU-gekkies. “Wij beschermen ze, dat doen we via de NAVO,” aldus Trump. “Waarom betalen ze niet wat wij betalen? Het is veel belangrijker voor hén om zich te beschermen. Zij zitten dichtbij al die problematische locaties. Wij niet. Toen ik president werd waren wij Navo op ongekende schaal aan het subsidiëren. Ik zei toen ook tegen de EU dat we daarmee zouden ophouden… het gevolg? Ze trokken de beurs dan toch maar… en toen ze weinig betaalden aan de NAVO gebruikten ze hun financiën om oneerlijke handelsposities in te nemen ten opzichte van óns!”

Zo is het maar net. Het is te hopen dat Trump wint. Want als Amerika écht in verzet komt tegen de EU, dan is het heel snel gedaan met de macht van idioten als Breton.


Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/europese-unie/knettergekke-eu-bobos-eisen-dat-musk-trump-censureert-musk-reageert-met-keiharde-grap

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....