Het Trump voor President 2024 Campagne Bureau en het Virginia 10th District Republikeinse Comité hoofdkantoor in Ashburn, Virginia, werd op 11 augustus 2024 inbraak, en het Loudoun County Sheriff’s Office (LCSO) is op zoek naar de verdachte achter de inbraak.

[embedded content]

Vrijheid-Lievende Strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% Met Code RVM10

LCSO-agenten werden gisteren rond 21.00 uur geïnformeerd over de inbraak, en het onderzoek is momenteel aan de gang.

Het LCSO heeft videobewakingsbeelden van de verdachte, die donkere kleren en een donkere pet droeg, en een rugzak meedroeg toen hij de locatie binnenging. De verdachte is een blanke volwassen man.

Sheriff Mike Chapman merkte op dat dergelijke incidenten zeldzaam zijn, en zei: “Het is zeldzaam dat het kantoor van een politieke campagne of partij wordt binnengevallen.”

Chapman bevestigde de inzet van de LCSO om de dader te identificeren, de oorzaak van de misdaad vast te stellen en te bepalen welke items mogelijk zijn meegenomen of achtergelaten.

Detective Franks is te bereiken op 571-918-1869 door iedereen die mogelijk informatie heeft over de verdachte of de inbraak heeft getuigd.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/trump-campaign-office-burglarized-sheriff-launches-investigation-in-virginia-video/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....