Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!

‘Complotdenkers’ krijgen steeds weer gelijk, tot frustratie van het establishment. En dus moeten ze zoveel mogelijk in een kwaad daglicht gesteld worden.

Het is volgens ‘experts’ niet makkelijk om ‘complotdenkers’ op andere gedachten te brengen, maar er bestaan trucs, schrijft De Telegraaf.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

De krant verwijst naar Steve, een man die inmiddels ‘complotdenker’ af is. Hij geloofde naar eigen zeggen in eerste instantie in chemtrails, maar nu niet meer.

Trucs

Steve kreeg contact met debunker Mick West, die tips geeft aan mensen die een vriend of familielid uit de complotwereld willen halen.

Hij heeft een aantal trucs bedacht om ‘complotdenkers’ op andere gedachten te brengen, zoals gedoseerd tegenargumenten geven. Door bijvoorbeeld te tornen aan de autoriteit van de bron waar iemand zijn informatie vandaan haalt en diegene vervolgens te voorzien van andere informatie.

Tot mijn verbazing hebben veel 9/11-complotdenkers bijvoorbeeld überhaupt nooit het rapport gelezen waarin staat hoe de WTC-gebouwen konden instorten door de brand, citeert De Telegraaf West.

Nep

Laat een voormalig NIST-medewerker nu gezegd hebben dat dit rapport nep is. Het NIST (National Institute of Standards and Technology) voerde na 9/11 het officiële onderzoek naar de instorting van de WTC-gebouwen uit.

De oud-medewerker, Peter Michael Ketcham, kwam naar eigen zeggen tot de ontdekking dat het agentschap waar hij 14 jaar voor werkte de waarheid over de aanslagen verdoezelde.

Ketcham stelde in een interview dat de conclusie van het NIST-rapport van tevoren al vaststond en dat alleen bewijs werd gebruikt dat die conclusie onderschreef. Heeft West dit interview ook bekeken?

[embedded content]
Niet ingestort door brand

Daarnaast hebben wetenschappers van de vooraanstaande Universiteit van Alaska Fairbanks een rapport gepubliceerd waarin ze stellen dat WTC 7 niet ingestort kan zijn door brand. Het gebouw is ingestort doordat alle kolommen in het gebouw het vrijwel gelijktijdig begaven, zeggen de wetenschappers.

Hoofdonderzoeker Leroy Hulsey zei: “Onze studie laat zien dat de branden in WTC 7 niet kunnen hebben geleid tot de verwoesting [van het gebouw].” Heeft West dit rapport ook gelezen?

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
21
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal


Source: https://www.ninefornews.nl/probeer-niet-te-lachen-telegraaf-komt-met-trucs-om-complotdenkers-op-andere-gedachten-te-brengen/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....