Een sheriff in Californië heeft Kamala Harris aangesproken omdat ze zijn afbeelding heeft gebruikt in een nieuwe politieke advertentie zonder toestemming, en beschuldigt haar ervan de feiten te verdraaien om haar zogenaamde prestaties op het gebied van grensbeveiliging te promoten, zo meldt Fox News.

Tulare County Sheriff Mike Boudreaux, die al 37 jaar bij het kantoor van de sheriff werkt en momenteel de California State Sheriffs’ Association leidt, was geschokt om zijn afbeelding in Harris’ laatste advertentie te zien. De advertentie portretteert Harris als een sterke handhaver van grensbeveiliging, een bewering die Boudreaux zegt dat niet verder van de waarheid kan zijn.

Vrijheid-Lievende Strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% Met Code RVM10

In een verklaring die naar Fox News Digital is gestuurd, maakte Boudreaux duidelijk: “In het licht van een recente politieke advertentie die door Kamala Harris is uitgebracht, waarin Sheriff Boudreaux, evenals andere lokale wetshandhaving, is afgebeeld, wil de Sheriff heel duidelijk maken dat zijn afbeelding zonder zijn toestemming wordt gebruikt, en hij steunt Harris NIET voor het presidentschap of enige andere politieke functie.” Boudreaux herinnerde zich ook een bezoek dat Harris in 2013 bracht aan de Central Valley van Californië, toen ze de procureur-generaal van de staat was. Hij merkte haar minachtende houding tijdens het bezoek op en bekritiseerde de advertentie omdat deze misleidende informatie over haar prestaties presenteert.

De advertentie suggereert dat Harris tientallen jaren heeft gestreden tegen gewelddadige criminaliteit als een “procurator van de grensstaat,” maar Boudreaux corrigeert het verhaal. Hij herinnert zich dat Harris de Central Valley in 2014 bezocht om een langdurig onderzoek naar een multinationale drugoperatie die verband hield met Mexicaanse kartels en gevangenisbendes te promoten. Ondanks dat de operatie leidde tot 11 arrestaties, waaronder die van de zogenaamde hoofdrolspeler Jose Magana, beweert Boudreaux dat Harris weinig deed om de echte problemen aan de grens aan te pakken.

“De waarheid is dat Harris nooit om de kartels gaf en niets deed om te voorkomen dat mensen illegaal de grens overstaken,” zei Boudreaux. “Die advertentie is alleen maar rook en spiegels.”

Tuulare County Officier van Justitie Tim Ward, die ook in de advertentie voorkomt, onderschreef de gevoelens van Boudreaux. “De hypocrisie kent geen grenzen. Het is dubbelhartig en haar campagneadvertentie, die op de een of andere manier nu haar reputatie als procurator aanprijst als iets positiefs, ze was procureur-generaal tijdens drie van de ergste tragedies die de burgers van de staat Californië hebben getroffen.”

Het politieke actiecomité van Boudreaux, Golden State Justice, veroordeelde ook de advertentie en beschuldigde Harris ervan de inspanningen van de wetshandhaving in Californië te ondermijnen om de instroom van vuurwapens en drugs over de grens tegen te gaan. “Kamala’s trieste poging om zichzelf als streng op de grens te presenteren door mijn steun – en de steun van buren in de wetshandhaving – te impliceren, is pathetisch,” luidde de verklaring van de PAC.

De advertentie beweert dat Harris “duizenden extra grensagenten zal aannemen en zal optreden tegen fentanyl en mensenhandel.” Maar Boudreaux en Ward geloven er niet in. “Hoe kun je naar binnen gaan en promoten dat je deze strikte grenspersoon was terwijl al het leger over de grens komt, en je letterlijk al deze taskforces aan het elimineren bent? Ik bedoel, dat maakte ons helemaal kwaad,” zei Boudreaux.

Boudreaux besloot door duidelijk te maken: “Ik steun Kamala Harris niet.” Ward stemde hiermee in en voegde eraan toe dat een simpele waarschuwing over hun opname in de advertentie het minste was wat Harris had kunnen doen. “Ik wil op geen enkele manier dat het gebruik van die foto wordt opgevat als steun voor haar (Harris) in haar kandidatuur, huidige kandidatuur, of zelfs in haar ambt als procureur-generaal van de staat Californië.”

Dit stuk is geschreven door LifeZette News Staff op 13 augustus 2024. Het verscheen oorspronkelijk in LifeZette en wordt gebruikt met toestemming.

Lees meer op LifeZette:
Ontslagen Marine Onderzeebootkapitein Over Seksvideo Schandaal
RFK Jr. Van het Stembiljet in New York Geschrapt Over Valse Verblijfclaim, Rechter Beslist


De meningen die worden gegeven door bijdragende en/of inhoudspartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/california-sheriff-slams-kamala-harris-for-misleading-campaign-ad/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....