Een schokkende video gepost op X toont twee peuters stranded op een Texas snelweg in niets anders dan luiers, nadat ze uit een auto waren gegooid die meerdere keren was omgeslagen.

Het ongeluk vond plaats op de Interstate 10 East Freeway in Freeport op zondagavond.

Vrijheid-Lievende Strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% met code RVM10

De beelden tonen de twee kinderen die staan en rondlopen, schijnbaar ongeschonden temidden van het wrak van het omgeslagen voertuig.

Sheriff van Harris County Ed Gonzalez bevestigde de details en verklaarde: “Deputies reageerden op een groot ongeluk op de hoofdrijstroken van de East Freeway bij Freeport. Een botsing tussen twee voertuigen waarbij een van de auto’s meerdere keren omsloeg, wat leidde tot uitwerping.”

In de video is te zien hoe een volwassene Ă©Ă©n van de peuters troost, terwijl een andere persoon het andere kind oppakt en vasthoudt. De omgeslagen auto is zichtbaar op de achtergrond.

De exacte status van de autostoelen van de peuters tijdens de botsing blijft onduidelijk.

HCSO Senior Deputy Thomas Gilliland meldde dat de volwassene en de twee kinderen naar een plaatselijk ziekenhuis zijn vervoerd. “Alle drie waren in goede conditie,” voegde hij eraan toe.

De bestuurder van het andere voertuig dat bij de botsing betrokken was, was de enige inzittende en raakte niet gewond. Voor de inzittenden van de andere auto die bij de aanrijding betrokken was, werden geen verwondingen gerapporteerd.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/tx-police-two-toddlers-tossed-onto-the-highway-during-jeep-rollover-crash-video/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....