De woordvoerder van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft zich negatief uitgelaten over de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs. Volgens haar was deze ceremonie duidelijk satanisch. Ze vergeleek de openingsceremonie zelfs met de afsluiting en concludeerde dat Frankrijk geen kans onbenut heeft gelaten om controversiële elementen toe te voegen.

De ceremonie, geregisseerd door Thomas Jolly, bevatte een figuur in een gouden harnas die vanaf het dak van het stadion naar beneden kwam. Ook was er een gevleugelde engel zonder hoofd te zien. Volgens Zakharova, de woordvoerder van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, veranderde deze gevallen engel mensen in zombies en onderwierp hij de mensheid. Ze noemde het geheel ‘openlijk satanisme’.

De figuur in het gouden harnas werd door een groep mensen gekleed in witte pakken opgetild vanaf de grond. Volgens Jolly verwees dit naar de Voyager Golden Record, een grammofoonopname die is bijgevoegd bij de twee Voyager-ruimtesondes. Deze platen bevatten geluiden en beelden die de diversiteit van het leven en de cultuur op aarde weergeven.

De kritiek op de sluitingsceremonie komt na eerdere kritiek op de openingsceremonie door Zakharova. Toen ze de beelden zag, kon ze niet geloven dat het geen deepfake of photoshop was.

Het is opvallend dat Russische atleten niet voor hun land mochten uitkomen op de Spelen. President Poetin noemde dit een vorm van etnische discriminatie.

Het artikel eindigt met de mogelijkheid om het artikel te beoordelen en om het te delen op sociale media. Daarnaast worden er nog andere interessante artikelen aangeboden en worden lezers aangemoedigd om zich aan te melden voor pushmeldingen, het Telegram-kanaal te volgen of een vrijwillige bijdrage te doen. Het artikel is geschreven door Robin de Boer, een economisch geograaf.


Source: https://www.ninefornews.nl/russische-perschef-noemt-sluitingsceremonie-olympische-spelen-openlijk-satanisme/

.


Een gedachte over “Russische perschef noemt sluitingsceremonie Olympische Spelen ‘openlijk satanisme’.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....