Tulsi Gabbard heeft haar verontwaardiging geuit nadat ze had vernomen dat, volgens klokkenluiders, ze wordt gericht als een potentieel binnenlandse terrorist door haar eigen regering. De voormalige congresvrouw en militaire veteraan beschreef de onthulling als een diepe verraad.

Gabbard verklaarde: “Het dichtstbijzijnde woord dat ik kan bedenken dat kan beginnen te beschrijven wat ik voelde en wat ik voel bij het leren dat ik volgens deze klokkenluiders op deze Quiet Skies-lijst sta, dat mijn eigen regering, mijn president, mijn opperbevelhebber, mij als een potentiële binnenlandse terrorist target, het dichtstbijzijnde woord dat in me opkomt is, is, is een volledig gevoel van verraad.”

Vrijheid-Lievende Strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% Met Code RVM10

Ze vervolgde: “Ik heb me, net als zoveel Amerikanen, aangemeld vanwege de islamistische terroristische aanvallen op 9/11. Ik heb me aangemeld om te dienen in het leger van ons land om de veiligheid, beveiliging en vrijheid van het Amerikaanse volk te waarborgen, om die islamistische terroristen die een voortdurende bedreiging vormen voor ons, voor onze veiligheid en voor onze vrijheid, te achtervolgen, te verslaan en te vernietigen. En nu, na meer dan 21 jaar te hebben gediend en nog steeds te dienen in het leger van onze natie, heeft mijn eigen regering mij direct gelabeld en als een binnenlandse terrorist getarget, net als vele anderen. Ik ben hierin niet alleen.”

Gabbard bekritiseerde de Biden-Harris-administratie voor haar aanpak van binnenlandse terrorisme en extremisme, en wees op gelekte gesprekken en documenten die suggereren dat er een groeiende dreigingsperceptie is met betrekking tot militaire veteranen. Ze merkte op: “Het is meer dan een klap in het gezicht. Het is meer dan een klap in de buik. Het is een volledige verraad van onze eigen regering dat ze onze belastingdollars, onze middelen gebruiken. Ze gebruiken mensen zoals de luchtmarshals als wapens en pionnen om hun politieke tegenstanders te targeten, en dat is echt waar dit allemaal om draait.”

De voormalige afgevaardigde sprak haar frustratie uit over het gebrek aan transparantie met betrekking tot deze lijsten en haar vermeende aanwijzing. “Er wordt geen uitleg gegeven, daarom nemen we juridische stappen. Ik ben zo dankbaar voor deze klokkenluiders en hun moed om op te staan en het bewijs en de bewijzen te presenteren. Want je weet dat er veel van deze geheime lijsten zijn. Quiet Skies is er een van. Er zijn anderen die zijn ontstaan sinds 9/11 met de Patriot Act, waarbij deze instellingen worden bewapend tegen Amerikanen.”

Gabbard besloot door te suggereren dat deze situatie deel uitmaakt van een breder patroon van de regering die haar critici aanvalt. “Ik kan enkele aannames doen, gebaseerd op de geschiedenis van deze administratie, dat dit weer een ander middel is dat ze gebruiken tegen hun politieke tegenstanders. Het is duidelijk dat ik zeer outspoken ben geweest over de gevaren van de Biden-Harris-administratie voor onze democratie en voor onze vrijheid en voor onze nationale veiligheid, en dit is wat er als gevolg daarvan gebeurt.”


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/tulsi-gabbard-takes-legal-action-against-bidens-doj-after-being-put-on-watchlist-video/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....