Katy Perry staat onder onderzoek van Spaanse ambtenaren vanwege beschuldigingen dat haar muziekvideo voor de nieuwe single “Lifetimes” is opgenomen op ecologisch gevoelige zandduinen zonder de juiste vergunning.

New York Post Screenshot
[embedded content]

Vrijheidslievende strandmode van Red Beach Nation – Bespaar 10% met code RVM10

De muziekvideo, die voornamelijk is gefilmd op de eilanden Ibiza en Formentera, bevat scènes die naar verluidt zijn opgenomen op de beschermde duinen van S’Espalmador, een onbewoond eiland. Volgens de BBC, maken deze duinen deel uit van het natuurpark Ses Salines de Ibiza en Formentera, een beschermd gebied sinds 1980.

BBC Screenshot

Het milieu van de Balearen heeft een onderzoek gestart naar de zaak, en beweert dat de productiebedrijf WeOwnTheCity niet de noodzakelijke vergunningen heeft verkregen om op de beschermde locatie te filmen. Het departement beoordeelt mogelijke schade aan de duinen, die zijn afgebakend door touwen.

hoewel de video zelf niet wordt beschouwd als een strafbaar feit, aangezien commerciële opnames kunnen worden toegestaan met de juiste verzoeken, richt het onderzoek zich op de vraag of de nodige toestemming is verkregen.

[embedded content]

Vanaf woensdagochtend had Katy Perry nog niet gereageerd op de beschuldigingen. Evenzo had WeOwnTheCity geen commentaar gegeven over het lopende onderzoek toen contact werd opgenomen door The New York Post.

De duinen op S’Espalmador staan bekend om hun uitzonderlijke ecologische waarde en worden beschouwd als het best bewaarde duinsysteem in het gebied, volgens de website van de regionale overheid.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/katy-perry-under-police-investigation-over-lifetimes-music-video-in-spain-videos/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....