Help ons door deze informatie te delen met je vrienden op sociale media!

Uit peilingen blijkt dat Europeanen en Amerikanen minder migratie willen. Toch negeren overheidsfunctionarissen, die vaak claimen de ‘democratie te beschermen’, deze signalen. Waarom?

Een veelgehoord argument is dat dit allemaal onderdeel is van de zogeheten Cloward-Piven-strategie. Die is erop gericht een samenleving te overspoelen met migranten om het land te destabiliseren. Het doel is om mensen met een volstrekt andere of zelfs vijandige ideologie binnen te halen, waarna de samenleving uiteindelijk uit elkaar valt en een nieuw systeem zal moeten accepteren, bijvoorbeeld van vrije markten en vrijheid naar communisme en slavernij.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

Als de westerse bevolking zich verenigt tegen de globalistische ideologie, kunnen ze hun plannen niet uitvoeren. En dus vernietigen ze het Westen simpelweg van binnenuit door er miljoenen mensen naartoe te sturen die nooit zullen integreren.

Enforcers van de elite

Brandon Smith van Alt-Market.us gaat nog een stap verder. Volgens hem zit er een sinisterder doel achter.

Smith denkt dat het establishment de grenzen open laat staan en illegalen verleidt het land binnen te komen om een migrantenleger te creëren.

Hij denkt ook dat dit migrantenleger zal worden ingezet tegen de autochtone bevolking om na een nationale ramp de staat van beleg te handhaven.

“Ik denk dat ze naar de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Europa worden gebracht als enforcers van de elite,” schrijft hij.

Terroriseren

Aangezien de politie met twee maten meet, kunnen deze huurlingen eigenlijk doen wat ze maar willen, zonder te hoeven vrezen voor represailles.

Doodt hen dan die niet in Allah en het Hiernamaals geloven en die niet voor verboden houden wat Allah en Zijn Boodschapper verboden hebben verklaard; en zij die de godsdienst van de waarheid niet als godsdienst nemen, van hen aan wie de Schrift is gegeven, totdat zij het beschermgeld (djizyah) betalen, naar vermogen, terwijl zij onderdanigen zijn – Koran (9:29).

Migranten uit de derde wereld worden ingehuurd door de politieke elites om de eigen bevolking te terroriseren en als die bevolking zich daartegen verdedigt, kan de overheid ingrijpen, door hen racisten te noemen en de staat van beleg af te kondigen. De migranten helpen vervolgens om die staat van beleg te handhaven.

Oorlog

In Groot-Brittannië zagen we hoe patriotten die de straat opgingen en zich uitspraken over het opengrenzenbeleid, werden weggezet als ‘nazi’s’ en ‘racisten’. Daarvoor waren al maanden gewelddadige migrantenprotesten gaande, waar de politie amper tegen optrad. Als klap op de vuurpijl verklaarde de nieuwe premier Keir Starmer de patriotten in feite de oorlog.

Ondertussen gaan migrantenbendes bewapend met kapmessen van straat tot straat om Britten angst in te boezemen. Eén van de weinige plekken waar je beelden van die bendes kunt zien, is op X. Britse functionarissen beschuldigen X-baas Elon Musk ervan ‘onrust aan te wakkeren’, simpelweg omdat hij de beelden niet censureert.

Smith verwacht dat we dergelijke taferelen spoedig ook in de VS zullen zien.

[ZeroHedge via Alt-Market.us]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9
12
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waar


Source: https://www.ninefornews.nl/groot-brittannie-is-bewijs-globalisten-willen-migranten-als-huurlingenleger-inzetten-tegen-het-westen/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....