Kansas City Chiefs defensieve krachtpatser Chris Jones is in het nieuws vanwege meer dan zijn dominantie op het veld. De drie­voudige Super Bowl-kampioen heeft $1,5 miljoen beloofd om een veroordeelde cafetaria­werkster uit de gevangenis te halen, nadat ze tot negen jaar achter de tralies was veroordeeld voor het stelen van maar liefst 11.000 dozen kippenvleugels, meldt TMZ.

De 68-jarige vrouw, Vera Liddell, die als voedselmanager werkte op een basisschool in de buitenwijken van Chicago, gaf toe miljoenen aan kippenvleugels te hebben gestolen tijdens een 19 maanden durende spree. Haar misdaad kwam aan het licht tijdens een routinematige audit, die onthulde dat het voedselsbudget van de school veel te hoog was.

Vrijheid-Lievende Strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% met Code RVM10

Jones, 30, net nadat hij een fors vijfjarig contract van $158,75 miljoen bij de Chiefs had getekend, komt nu in actie—dit keer niet voor de Chiefs maar voor Liddell. “Ik betaal voor de vleugels die ze heeft gestolen om haar vrij te krijgen,” kondigde Jones aan in een post op X.

Desondanks zeggen juridische experts dat dat niet is hoe justitie werkt, ondanks Jones’ genereuze aanbod. Liddell is al veroordeeld en gestraft, en geen geld kan haar tijd achter de tralies ongedaan maken, tenzij er iets echt buitengewoons gebeurt.

Dit stuk is geschreven door LifeZette News Staff op 14 augustus 2024. Het verscheen oorspronkelijk in LifeZette en wordt met toestemming gebruikt.

Lees meer op LifeZette:
California Sheriff bekritiseert Kamala Harris vanwege misleidende campagneadvertentie
Kamala Harris richt pijlen op Trump over ‘Rijke Elite’ na Musk-gesprek
In diskrediet geraakte Zeevaarthuis kapitein ontslagen vanwege seksvideo-schandaal


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of contentpartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/chiefs-chris-jones-pledges-1-5m-to-chicken-free-wing-thief/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....