In de vroege uren van woensdag brak er chaos uit op de campus van de Virginia State University toen vier personen werden neergeschoten, wat leidde tot een snelle reactie van de politie van Chesterfield County. Het voorval vond plaats rond 00:30 uur op Boisseau Street, en hoewel de slachtoffers verwondingen opliepen, wordt verwacht dat iedereen zal overleven, volgens politierapporten, zoals gerapporteerd door CBS 6 News.

De autoriteiten kwamen snel ter plaatse, ontdekten de slachtoffers en begonnen hun onderzoek. Interessant is dat geen van de slachtoffers huidige studenten zijn aan de VSU voor het herfstsemester van 2024, zoals bevestigd door een woordvoerder van de politie van Chesterfield. Bovendien, ondanks enkele geruchten, hebben geen agenten hun wapens afgevuurd tijdens het voorval.

Vrijheidsminnend Strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% met de code RVM10

De politie heeft al verschillende verdachten geïdentificeerd en aanklachten worden naar verluidt voorbereid. De Ettrick-campus werd onmiddellijk na de schietpartij op slot gedaan, maar werd ongeveer vijf uur later heropend. “Er is geen verdere bedreiging voor de VSU-gemeenschap in verband met dit voorval,” verzekerde de politie in een verklaring.

<pGetuigen ter plaatse beschrijven een stevige politiepresence, met agenten die de parkeerplaats nabij Daniel Gymnasium afzetten. Onderzoekers van de plaats delict waren te zien terwijl ze zorgvuldig bewijs in papieren zakken verzamelden tot in de ochtenduren.

Tot nu toe blijven de details rondom wat leidde tot deze gewelddadige uitbraak onduidelijk, en het onderzoek is aan de gang. Autoriteiten dringen er bij iedereen die informatie heeft op aan om de politie van Chesterfield County te contacteren op 804-748-1251 of Crime Solvers op 804-748-0660, of via de P3-app.

Dit stuk is geschreven door LifeZette Nieuws Staff op 14 augustus 2024. Het verscheen oorspronkelijk in LifeZette en wordt gebruikt met toestemming.

Lees meer op LifeZette:
California Sheriff Bekritiseert Kamala Harris om Misleidende Campagneadvertentie
Kamala Harris Richt Haar Woede op Trump Over ‘Rijke Eliten’ Na Musk-Chat
Beverde Navy Onderzeeboot Kapitein Ontslagen om Seksvideo Schandaal


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudspartners zijn die van henzelf en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/vsu-campus-shooting-leaves-four-wounded/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....