Vandaag heeft Nederland een mijlpaal bereikt: 18 miljoen inwoners. Maar moeten we onszelf werkelijk feliciteren? Dit land, dat al barst uit zijn voegen, ziet nu opnieuw een onhoudbare groei van de bevolking, en niet door geboortes, maar door de voortdurende instroom van immigranten. Terwijl u in de file staat of geen betaalbare woning kunt vinden, blijft de elite volhouden dat we ruimte hebben voor meer mensen. Maar de realiteit is duidelijk: Nederland kan dit niet langer aan.
Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) voorspelt dat deze groei alleen maar doorzet. Sterker nog, we koersen richting 23 miljoen inwoners in 2050. En waarvoor? Voor wie? De pieken in bevolkingsgroei komen niet door Nederlanders die hier hun gezin stichten, maar door het massa-immigratiebeleid dat ons land letterlijk en figuurlijk verstikt. De Staatscommissie demografische ontwikkelingen heeft al gewaarschuwd: als we zo doorgaan, kunnen we het niet meer bijbenen. De druk op huizen, zorg, scholen en infrastructuur zal alleen maar toenemen. Klinkt dat als een toekomst om naar uit te kijken?

Laten we het niet mooier maken dan het is: dit is geen succesverhaal. Deze groei is kunstmatig, opgedrongen en onhoudbaar. En wie betaalt de prijs? De Nederlandse burger. De huizenprijzen rijzen de pan uit, de wachttijden bij de huisarts worden langer en de scholen barsten uit hun voegen. Maar de politiek kijkt de andere kant op, bezeten door hun ideologische waanzin van open grenzen en multicultureel utopisme.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!

Het is tijd om op de rem te trappen. Nederland heeft geen onbeperkte capaciteit. We hebben recht op een leefbaar land waarin onze kinderen kunnen opgroeien zonder overbevolking en zonder het verlies van de Nederlandse cultuur en waarden. Het bereiken van 18 miljoen inwoners is geen moment om te vieren, maar een wake-up call om eindelijk te handelen voordat het te laat is. Dus kabinet Schoof ga aan de slag!


Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/immigratie/geen-reden-tot-feest-18-miljoen-inwoners-nederland-barst-uit-zijn-voegen

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....