De Wall Street Journal komt vandaag met groot nieuws over de aanslag op Nord Stream enkele jaren geleden. Onze oosterburen houden Oekraïne verantwoordelijk voor die aanslag. De WSJ bevestigt dat en voegt een heel belangrijk detail toe: onze eigen militaire inlichtingen en veiligheidsdienst, de MIVD, was ervan op de hoogte.
Na de aanslag op Nord Stream werd er door kabinetsleden en leden van het partijkartel in het parlement gedaan alsof niemand wist wie er verantwoordelijk voor was. Toen FVD aangaf dat Oekraïne de belangrijkste verdacht zou moeten zijn, werd daar buitengewoon negatief op gereageerd. De FVD’ers werden uitgejouwd en de mond gesnoerd.
Maar wat blijkt? De Amerikaanse Wall Street Journal bericht nu dat de Oekraïense inlichtingendienst het plan voor de aanslag had gemaakt om Nord Stream kapot te blazen. Dat plan werd daarop goedgekeurd door president Zelensky.

Helaas voor hem kwam onze eigen MIVD daar achter. Die informatie werd gedeeld met onze bondgenoten, namelijk die van Duitsland en de VS. Vervolgens nam de Amerikaanse CIA contact op met Zelensky en werd hij gewaarschuwd om het niet te doen.

Zelensky zou daarop zijn officiële toestemming hebben ingetrokken, waarna de Oekraïense generaal Zalusnhy toch gewoon lekker doorging met het plan. Nord Stream werd opgeblazen. Haha, in your face. En Zalusnhy? Die is nu ambassadeur voor Oekraïne in Londen.

Zelensky gaf goedkeuring aan het oorspronkelijke Nord Stream-plan, maar nadat de MIVD het ontdekte en de CIA Zelensky waarschuwde, trok hij goedkeuring in. Toen deden ze het zonder hem, schrijft @WSJ. Zalusnhy is inmiddels ambassadeur in Londen

Met andere woorden, hij is beloond voor de aanslag op Nord Stream en daarmee tegen Nederland. Nord Stream is/was immers deel eigendom van Nederland… en door de aanslag gingen de energieprijzen in ons land door het dak.

Rutte loog

Dat is allemaal heel zorgwekkend. Maar wat dit nog erger maakt is dat de MIVD ervan wist… en dat de MIVD ongetwijfeld het toenmalige kabinet had geïnformeerd. Dit betekent dat het kabinet keihard gelogen heeft in debatten in de Tweede Kamer toen met name FVD deze zaak aan de kaak stelde en vragen stelde.

Ja, dat lees je goed. De MIVD wist van de Oekraïense operatie en het kabinet dus ook. Sterker nog, gezien Schoofs positie en contacten met de inlichtingenwereld (het verleden als baas van de NCTV én AIVD) moet je er serieus rekening mee houden dat hij persoonlijk wist dat Oekraïne erachter zat… en dus dat Rutte en co. al die jaren hebben gelogen.

PVV-leider Geert Wilders heeft de Kamervragen die hij gisteren al indiende daarom uitgebreid:

Aanvullende vragen aan premier Schoof cs over berichten dat de Oekrainse president Zelensky kennis had en instemde met sabotage Nord Stream.

De Wall Street Journal citeert nu Duitse regeringsmensen die heel duidelijk zijn dat dit een enorm probleem is, bij hun tenminste. “Een aanval op deze schaal [tegen Nord Stream] is afdoende om de zelfverdedigingsclausule van de NAVO te activeren,” aldus deze Duitser tegen de Amerikaanse krant. “Onze kritische infrastructuur is opgeblazen door een land dat we op gigantische schaal steunen met wapens en miljarden in cash.”

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Voor Nederland zou dit niet minder moeten gelden. En dan niet alleen met betrekking tot hoe serieus dit is, maar ook met betrekking tot de overduidelijke leugens van het kabinet over deze zaak. FVD heeft al die tijd gelijk gehad. Oekraïne zat achter de aanslag op Nord Stream, wat enorme gevolgen had voor ónze burgers. Oh, en de MIVD wist daarvan van.

Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/schokkend-mivd-wist-al-voor-oekraiense-aanslag-op-nord-stream-van-de-plannen

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....