Tijdgeest Magazine is al 18 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, een boomerhobby via het ludieke kerkgenootschap De Vlamdragers.
van 15 augustus 2024 gaat over
Lebensraum, Dubai, Joodse QLHABT, Soeverein Rechthebben & piekerstuff.

Soms kan je iets zien aankomen. Soms niet.

LEBENSRAUM UND BARBAROSSA

Voor Rusland zijn de Duitsers al erg lang een onbetrouwbare bondgenoot. Hitler zag ooit al in het oosten van Europa meer ruimte (“Lebensraum”) voor zijn boeren en industrie. In 1939 sloot hij niettemin in het geheim een verdrag met de Sovjet-Unie, het Molotov-Ribbentroppact waarbij overeengekomen werd dat Duitsland en de Sovjet-Unie het tussenliggende land Polen zouden verdelen. Hitlers stomste fout: in 1941 viel hij na Polen tòch de Sovjet-Unie binnen. Operatie Barbarossa: Duitsers, Finnen en Roemenen rukten op naar Moskou, maar werden daar, en later bij Stalingrad door het Rode Leger verslagen. Tientallen miljoenen Russen kwamen in die tijd om. Voor hetzelfde geld, iets meer, en meer dooie communisten, was Oekraïne toen al Duits geworden. Het kaartje van toen lijkt verdacht veel op de NAVO nu… De Russen hebben dus ook alle reden om de Finnen en de Roemenen te wantrouwen.

TRUST IN DUBAI

De stijgende huizenprijzen tonen ons de grenzen van ons nationale morele geweten, de benzineprijs in België (€ 1,59) toont onze collectieve , slaafse domheid. Die laatste benulsoort exporteren wij met Rutte die de NAVO gaat dirigeren in de richting van een kernklapper. Nog meer op onze centen gaan passen, terwijl onze belastingontwijkende superrijken rijker worden door de wapenhandel, die met Israël voorop.

Ken jij, wat dat betreft, die van die trust in Dubai of in de Verenigde Arabische Emiraten? Even bellen naar Dutch Laywer daar, want dan krijg je er voor € 5.000 een verblijfsvergunning bij en 5 jaar Citizenship. Ook nog een dochteronderneminkje van die trust in Nederland oprichten en dan lekker een dikke middelvinger naar die socialisten die jouw zuurverdiende winst extra willen belasten! NO! The Winner Takes All!

GARFIELD LIVES!

Queen’s egotrippende Frankie zong het al: “I want it all, I want it now!”
De moderne mens lijkt geheel verworden tot het karakter van de nu verfilmde beruchte asokat Garfield. Dat superluie cartoonicoon toont de moderne mens in het diepst van zijn weggepoetste ziel: Garfield is eetverslaafd, cynisch en volslagen egoïstisch. De held van de supermarkt chipsstraat, de vreetschuurbewoner, de beroepsmanipulant. Hij past bij de Mammon, de archetypische diabolische God van de geld- en hebzuchtige mens. Zulke verdoofde zielen worden straks afgevoerd door kwaadaardige planetaire entiteiten. Kans op ontsnappen is eh, afgerond, zeg bijna nul.

Die Amerikaanse, Republikeinse, vrouwonvriendelijke machofreaks  (zie hieronder) mogen hopen dat tenminste hoeren nog iets met hen willen. Waarschijnlijk een flikkerT-shirt.

LHBTQ EN RELIGIE

Ineens heeft iemand ontdekt dat de voorvechters van de rechten voor homoseksuelen in de 19e eeuw bijna allemaal Joods waren (en veelal Duits of Amerikaans). In latere jaren zijn de grootste wetswijzigingen voor LHBTQ-kwesties doorgevoerd dankzij de krachtige inzet van opnieuw veel Joodse politici. Daar danken wij de legalisering van het homohuwelijk aan, van geslachtsveranderingsoperaties en van adoptie door mensen van hetzelfde geslacht. Veel van deze acties zijn meegefinancierd door de grote vermogensbeheerder BlackRock, waarvan de oprichters allemaal van Joodse afkomst zijn. De Hebreeuwse tovertekst Avra Kedabra (“Ik schep door te spreken” of ook vertaald als “Ik verdwijn door misbruik van het woord”), verbasterd als Abracadabra, wordt daar actief geoefend, dat is zeker.


Joodse en homo/lesbo framing in de VS

SCHELDEN

Die Joodse oververtegenwoordiging krijgt nu echter een sterk antisemitisch karakter onder rechtse lieden. Die willen vooral de decadentie en de geslacht veranderende speelruimte voor ontevreden tieners aan de kaak stellen. Lange, beschuldigende lijsten circuleren er ineens in de V.S. Alle queers zijn ineens van het houtje en Khazaarse zionisten, actief met de uitdunning van de wereldbevolking…
Ach, misschien is de connectie wel dat een cultuur die openlijk lang gediscrimineerd en vervolgd is, meer affiniteit heeft met andere groepen, die zichzelf ook moesten verbergen voor repressie. Culturele tolerantie heet dat.

Maar nu vinden nette deugdenkers weer dat “die vuile flikkers” Gaza uitmoorden. Nee, lui! Pas toch op met je homo-onvriendelijke gescheld! Geen homo’s maar blinde, schathemelrijke, perverse, schijnheilige Zionisten doen dat! Ho ho, Peet, alle etiketteren is een snijdend wapen! Zo relativerend sprak uw toegenegen Wappie P.


Naakt gerotzooi in de hemel.

RECHT? SOEVEREINITEIT & AUTONOMIE?

“Iedereen heeft recht op zorg,” hoorde ik Gerrie zeggen. Laat me nog maar eens even brompotten. Want waar komt ineens dat recht vandaan? Mensenrecht? Goddelijk recht?
Wilfred Bastiani heeft op www.tijdgeest-magazine.nl/gastcolumns een stuk geschreven over soevereiniteit en autonomie. Hij stelt dat er een universeel basisrecht bestaat, dat boven wetten en regels gaat. Het recht op Vrije Wil, Vrije Keuze en Zelfverdediging. Is dat echt een Recht of moet dat alles bevochten worden?
De binnenlandse veiligheidsdiensten maken zich immers extreem (links of rechts) bezorgd over de toename van mensen die zich tegen diverse overheidsbemoeienis verzetten en zich daarbij beroepen op termen zoals soevereiniteit of autonomie. Mensenrechten? In naam van diezelfde mensenrechten lokte de V.S. allerlei regimewisselingsoperaties, staatsgrepen en zelfs extreem gewelddadige militaire invasies in arme landen uit.


WAKKER WORDEN

Onze overheid wil opnieuw, nu met Dick Suf, alle andersoortige denken proberen in te perken en elk verzet tegen wetten en regels breken. Censuur, valse beschuldigingen, hetze of heksenjacht. Kijk wat Willem Engel, Joost Knevel, Arnold Karskens en Pepijn van Houwelingen is overkomen. Soms krijg je het gevoel dat het niet meer uitmaakt je of door de hond of door de kat gebeten wordt… Het recht wordt steeds meer aangepast op de overheidspropaganda. Na een tijdje rust begon Facebook mijn posts weer weg te filteren. Stuur dit magazine door aan je eigen netwerk zolang het nog kan!


Regeltjes van hoe het moet…

GROENLINKS VERTROUWEN?

Betrokken burgers vrezen logisch de verdere aantasting van hun universele basisrechten. Voor we het weten gaan we weer terug in de tijd met nog meer vaccinaties, mondkapjes en sociale afstand.

Zogenaamd progressieve politici steken je moeiteloos in de rug. Een voorbeeld? De mislukte fractievoorzitster van GroenLinks Jolande Sap heeft in 2011 alle PSP-pacifisme uit GroenLinks weg gemept. Tijdens de Corona-repressieoefening werd ze voorzitster van het Maatschappelijk Impact Team, rustig ruimbaan gevend aan omgekochte medici. De Corona Ausweis was “niet slim aangepakt.”
Sap voorziet weer een nieuwe pandemie over twee jaar (SIC!) waar we “veel beter op voorbereid moeten zijn gezien het wantrouwen bij de bevolking.” En: “Wel jammer van die schoolsluiting, dat heeft duizenden scholieren op een achterstand gezet die ze nooit meer kunnen inhalen” (BNR-interview in juli). Deze hardliner is net weggepromoveerd naar de Raad van Bestuur van de Universiteit van Amsterdam. Een aanwinst voor het reguleren van alle studentenprotesten.


LEUGENS, LEKKEN EN LEKKER LEVEN

Amerikaanse researchers zeggen dat het Chinese biologische laboratorium in Wuhan, waar vandaan het Coronavirus ontsnapt zou zijn, eigendom is van farmaceut GlaxoSmithKline, dat trouwens OOK eigenaar is van vaccinfabrikant Pfizer! Dat Chinese lab zou biologische wapens onderzoeken via vleermuizen, net als een Amerikaans laboratorium in Fort Detrick in Maryland, vlakbij Washington (TOEVAL?!). Maar eh, de Amerikanen voeren toch oorlog met China?

Wie lekte wat waar en waarom? Toch slordige Chinezen? Die leden in ieder geval zelf vreselijk onder hun pandemie. Maar veel Amerikanen werden rijk van Corona. Want dat GlaxoSmithKline wordt beheerd door de financiële afdeling van investeringsbedrijf Black Rock, dat toevallig financieel vast zit aan de Open Foundation Company, gerund door de George Soros Foundation. DAAR wordt het grote geld verdiend aan elke oorlog en elke ziekte.

Goed nieuws: vanaf 16 augustus gaat er een tijdje een ongewoon driehoeksaspect tussen Pluto, Uranus en Neptunus aan de hemel draaien. Let op de groene lijntjes. Kan ongewone positieve tendensen op het wereldtoneel veroorzaken en tegelijk ergerlijk egoverzet… (vierkanten van Uranus met de Zon).

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2025, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van onze hoofdsponsor, de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres..

* Bitcoins rijzen en dalen door sluwe aan- en verkopen. Als je gewoon de lange termijn aankan, dan is dit  de link die ik vertrouw.

* Nieuwe training Familie Opstellingen (Kijken naar je Blinde Vlek) vijf zaterdagmiddagen m.i.v. 14 september in Den Haag thuis bij PdH. Nog 2 plaatsen (info@peterdenharing.nl). Kosten: € 200.

* Ga je mee? Niet meer piekeren! Goddelijke spirituele herfstvakantie. Warme zee, 11 dagen van Familieopstellingen & Zelfontdekking in het prachtige Griekenland – Melina on Fire

AI KAN ALLES

“Kunstmatige intelligentie, wat is dat meneer?”
“Dat u internet om een foto kunt vragen van uw hardwerkende Vietnamese kleinzoon in een uitdagende situatie waar hij al het mogelijke moet doen om een naderend verlies door dierlijke hebzucht te beperken.”
“Nee! Dat kan echt?
“Kijkt u maar!”

 ANGST VOOR DE TOEKOMST?

Ben je schijtbang van angst over de naderende ondergang van de aarde? Even een overleeftasje met de juiste spullen en eten maken, je Bitcoins omzetten in onroerend goed op de Veluwe, duikuitrusting plus gaspistool kopen en dan hoppa, nog even mijn domino orakel raadplegen. Zolang er nog elektriciteit is natuurlijk!

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.008 lezers, ontvangen door 1754 abonnees via de website en door 4.790 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Patrick Kicken, een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.
Den Haring is lid van de


Source: https://www.tijdgeest-magazine.nl/archief-tijdgeest/tijdgeest-megazien-15-augustus-2024

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....