Forum voor Democratie is vandaag terecht los aan het gaan online over het nieuws dat Oekraïne achter de aanslag op Nord Stream zat. Dat vermoedden wij van gezond denkend rechts toen natuurlijk al, maar dat werd altijd ontkend, zelfs door ons kabinet. FVD pakt zowel Oekraïne als het kabinet Rutte IV daarom nu terecht hard aan. En er wordt actie geëist.

“De aanslag op Nord Stream was een aanval op Nederlandse civiele infrastructuur,” stelt FVD vandaag op X (voorheen: Twitter). “Een oorlogsmisdaad.” Vervolgens plaatst de partij een filmpje van een confrontatie tussen Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen en voormalig premier Mark Rutte, toen die het nog voor het zeggen had.

In het parlement weigerde Rutte toen te zeggen, opeens, dat die aanslag “een vijandige daad was.” Joh. “Nu blijkt dat Oekraïeners de pijpleiding hebben vernietigd,” stelt FVD daarop. “Zelensky zou de aanval persoonlijk hebben goedgekeurd.”

De aanslag op Nord Stream was een aanval op Nederlandse civiele infrastructuur. Een oorlogsmisdaad.

Toch wilde Rutte niet zeggen dat het een vijandige daad was. Nu blijkt dat Oekraïners de pijpleiding hebben vernietigd. Zelensky zou de aanval persoonlijk hebben goedgekeurd.…

Daarom eist FVD nu actie. De partij “roept het nieuwe kabinet op om hard op te treden tegen de Oekraïense agressie. Om te beginnen moeten we stoppen met het leveren van geld en wapens aan de regering van Zelensky.”

FVD: D66 gaf Rusland de schuld

En FVD houdt het niet bij die ene (alles vernietigende, trouwens) tweet. Nee, de partij gaat ook flink los op Sjoerd Sjoerdsma. De oorloghitsende D66’er gaf al die tijd immers Rusland de schuld van het opblazen van Nord Stream. Dat was, weten we nu honderd procent zeker, een leugen.

Volgens @swsjoerdsma was er geen enkele reden om te twijfelen aan het verhaal dat Rusland achter het opblazen van de Nord Stream-pijpleidingen zat.

Vorig jaar kreeg Sjoedsma de onderscheiding van ‘Orde van Verdienste’ toegekend door president Zelensky van Oekraïne.

Nu blijkt…

“Volgens Sjoerdsma was er geen enkele reden om te twijfelen aan het verhaal dat Rusland achter het opblazen van de Nord Stream-pijpleidingen zat,” zegt FVD over de liegende D66’er. Vanwege zijn goede werk voor Oekraïne kreeg de man vorig jaar “de onderscheiding van ‘Orde van Verdienste’ toegekend door president Zelensky van Oekraïne.”

FVD: “Nu blijkt dat Oekraïne achter de aanslag zat en dat Zelensky persoonlijk toestemming heeft gegeven voor het opblazen van Nord Stream 2. Is het toeval dat Sjoerdsma overduidelijke onzin verkocht én een onderscheiding kreeg voor zijn verdiensten’?”

FVD artikel

En dan is er ook nog nieuw een artikel dat FVD op de eigen website heeft geplaatst over dit onderwerp. In dat artikel stelt de partij terecht dat moties en debataanvragen van FVD over Nord Stream steeds weer werden “weggewuifd als onserieuze opvattingen.” Maar nu is het opeens: oeps, blijkbaar hadden die rare FVD’ers dan toch gelijk!?!?!!? Who’d have thunk?!

De MIVD wist er van. Zelensky had het opblazen van Nord Stream goedgekeurd. Het idee was dat er daardoor maar één gaspijpleiding overbleef van Rusland naar Europa. Eentje die door Oekraïne liep. Oekraïne wist: “Daar kunnen we dan aan verdienen.”

“Zonder objectieve overwegingen, in een waas van blinde oorlogshitserij, bleef de Westerse politieke orde, waaronder het Nederlandse kabinet, echter vastberaden partij kiezen voor Oekraïne,” stelt FVD hard maar fair. “Miljarden euro’s aan steun, wapenleveranties, en zelfs een 10-jarige militaire overeenkomst tussen Nederland en Oekraïne.”

De partij blijft pleiten “voor een neutrale blik op het conflict, met als doel een vredesakkoord te bereiken. Feitelijke informatie dienen we niet langer langszij te zetten als ‘foute opvattingen’.”

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!

“Bovendien,” concludeert FVD op de eigen site, “zou het Nederlandse belang onze hoogste prioriteit moeten zijn. Ons land was direct slachtoffer van de Nord Stream-sabotage, gelet op het aandeel van Gasunie in Nord Stream. Wellicht kan ons kabinet, met de kennis van nu, heroverwegen of onze steun aan de Verenigde Staten middels deze proxy-oorlog in Oekraïne daadwerkelijk in het Nederlandse belang is.”

Aangezien FVD vanaf dag één bewezen gelijk heeft gehad over deze zaak zou het verstandig zijn van de rest van de politiek om dan eindelijk eens naar de partij te luisteren – en om haar voorgestelde oplossingen en beleidswijzigingen serieus te nemen.


Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/filmpje-fvd-gaat-los-vanwege-oekraiense-betrokkenheid-bij-opblazen-nord-stream-een-oorlogsmisdaad

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....