Rep. Clay Higgins (R-LA) heeft het FBI beschuldigd van het obstructie van het onderzoek naar de mislukte moord op voormalig president Donald Trump door het lichaam van de schutter, Thomas Matthew Crooks, voortijdig te cremeren.

Higgins, een voormalige politiekapitein en lid van de bipartisan congreswerkgroep die het voorval onderzoekt, ontdekte deze verontrustende feiten tijdens zijn eigen inspectie begin augustus.

Vrijheid-Liefhebbende Strandsportkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% met Code RVM10

Op 5 augustus probeerde Higgins het lichaam van Crooks te bekijken als onderdeel van zijn onderzoek naar de schietpartij op 13 juli in Butler, Pennsylvania. Echter, hij werd geïnformeerd dat het FBI het lichaam al had vrijgegeven voor crematie, slechts 10 dagen na de schietpartij—zonder de county coroner of lokale wetshandhaving te informeren, die nog steeds juridische bevoegdheid over het lichaam hadden.

Higgins, in zijn rapport dat op 12 augustus werd vrijgegeven, bekritiseerde de acties van het FBI en labelde deze als een “verbrande aarde” benadering die de integriteit van het onderzoek ondermijnt. “Het probleem met mij dat ik het daadwerkelijke lichaam niet kan onderzoeken is dat ik 100% niet zal weten of het rapport van de coroner en het autopsierapport nauwkeurig zijn. We zullen het eigenlijk nooit weten,” schreef Higgins.

Hij uitte ernstige zorgen over de mogelijkheid om de authenticiteit van rapporten en bewijs te verifiëren zonder zijn eigen onderzoek uit te kunnen voeren.

Het rapport van de congreslid komt te midden van groeiende zorgen over de manier waarop het FBI het onderzoek heeft behandeld, vooral na de mislukte beveiliging die Trump in staat stelde om ternauwernood met zijn leven te ontsnappen terwijl een deelnemer aan de rally werd doodgeschoten.

Hoofd van de Secret Service, Kimberly Cheatle, is op 23 juli afgetreden, maar veel vragen blijven onbeantwoord, waaronder het motief achter de moordpoging op de 20-jarige Crooks.

Higgins, die als politieagent werkte voordat hij in 2016 in het Congres werd gekozen, is vastbesloten om de waarheid over het voorval te achterhalen.

Zijn voorlopige rapport werd ingediend bij Task Force Voorzitter Mike Kelly (R-PA) en openbaar gemaakt op Higgins’ website, waar hij zich afvroeg waarom het FBI het lichaam van Crooks voor crematie vrijgaf zonder adequaat toezicht.

“Waarom, dan, volgens welke maatstaf, zou het FBI zijn lichaam aan de familie voor crematie vrijgeven? Dit patroon van onderzoek dat ‘verbrande aarde’ is door het FBI is behoorlijk verontrustend,” schreef Higgins, en benadrukte de noodzaak van transparantie en verantwoording.

In een verklaring na de publicatie van zijn rapport, beloofde Higgins geen steen op de andere te laten. “Elke vraag zal worden beantwoord, elke theorie onderzocht en elke twijfel weggenomen. Het Amerikaanse volk verdient de volledige waarheid over de mislukte moord op president Trump,” zei hij, waarmee hij zijn inzet voor het onderzoek bevestigde.

Higgins werd benoemd in de 13 leden tellende bipartisan werkgroep, die zeven republikeinen en zes democraten omvat. De groep is belast met het vaststellen wat er misging op de dag van de mislukte moord en zal voor 13 december een eindrapport met aanbevelingen uitbrengen om toekomstige beveiligingsfouten te voorkomen.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/fbi-cover-up-trump-shooters-body-is-gone-nobody-knew-clay-higgins-video/

.


Een gedachte over “FBI Cover-Up? Het Lichaam van de Schutter van Trump Is ‘Verdwenen’ & Niemand Wist Het – Clay Higgins [VIDEO].”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....