De totale kosten van illegale immigratie onder de regering van Joe Biden zouden gelijkstaan aan het bruto binnenlands product van de 36e grootste economie ter wereld, volgens een rapport van eind vorig jaar dat nu aandacht krijgt op sociale media.

Vrijheidslievende Strandmode van Red Beach Nation – Bespaar 10% met code RVM10

Illegale immigratie onder de regering van Joe Biden heeft het land een geschatte $451 miljard per jaar gekost, volgens een rapport dat in november 2023 werd vrijgegeven door de Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden.

Het 50 pagina’s tellende rapport, dat het vierde tussentijdse rapport was over de aanpak van de grenscrisis door minister van Binnenlandse Veiligheid Alejandro Mayorkas, benadrukt dat meer dan 3,8 miljoen illegale immigranten het land zijn binnengekomen sinds Biden zijn ambt aanvaardde in januari 2021.

Belastinggeld heeft bijgedragen aan de kosten die zijn gemaakt voor gezondheidszorg, onderwijs, huisvesting en handhaving om de tot 130+ miljoen illegale buitenlanders in het land te huisvesten.

“Elke dag worden miljoenen Amerikaanse belastingdollars uitgegeven aan kosten die direct verband houden met illegale immigratie en de ongekende crisis aan de zuidwestelijke grens die is veroorzaakt door het beleid van minister van Binnenlandse Veiligheid (DHS) Alejandro Mayorkas,” stelt het tussentijdse rapport van de Commissie Binnenlandse Veiligheid van het Huis. “Slechts een klein gedeelte wordt ooit teruggevorderd van de belastingen die door illegale buitenlanders zijn betaald, terwijl de rest op de schouders van Amerikaanse burgers en rechtmatige inwoners valt.”

X Screenshot – KG, Reborn

De relevantie van het rapport blijft bestaan in het huidige politieke landschap. Vice-president Kamala Harris is de kandidaat van de Democratische Partij voor de aanstaande presidentsverkiezingen, hoewel… Om de rest van dit verhaal te bekijken, ga naar WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/cost-of-illegal-immigration-equivalent-to-36th-largest-economy-in-the-world-videos/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....