Het politiebedrijf van Cape Coral hield op donderdag een persconferentie om het schietincident incident aan te pakken dat leidde tot een fatale afloop in de stad Cape Coral nabij NW 25th Place.

Volgens rapporten werd om 22:06 uur op dinsdag 13 augustus 2024 een 9-1-1 oproep gedaan waarin melding werd gemaakt van een man die werd neergeschoten. Bij aankomst op de plaats van het voorval ontdekten agenten Norbert Mess Junior (geboortedatum 24-5-1969) met schotwonden in een veld naast de straat. Ondanks het ontvangen van onmiddellijke hulp, werd Mess om 22:17 uur dood verklaard.

Vrijheid-Liefhebbende Strandmode van Red Beach Nation – Bespaar 10% met code RVM10

Na het incident werd de afdeling Gewelddadige Misdrijven gewaarschuwd en werd er een onderzoek gestart.

Onderzoekers stelden vast dat Norbert Mess en zijn vriendin, voorafgaand aan de 9-1-1 oproep, verwikkeld waren in een discussie, wat de vrouw ertoe aanzette om hulp in te roepen van haar broer.

Bij aankomst van de broer in de woning confronteerde Mess hem met een houten stok en brass knuckles.

Tijdens de confrontatie getuigde de minderjarige zoon van de vrouw van de aanvallen op zijn oom, waardoor hij een vuurwapen ging halen in een poging in te grijpen.

Toen Mess zijn aanval voortzette ondanks de waarschuwing, schoot de zoon, die vreesde voor het leven van zijn oom, meerdere keren, wat resulteerde in de fatale verwondingen van Mess. Vervolgens werden de brass knuckles in het bezit van Mess aangetroffen.

Als onderdeel van het onderzoek werden huiszoekingsbevelen uitgevoerd op NW 13th Place en NW 25th Place.

Alle betrokken personen werkten mee aan het onderzoek, wat de rechercheurs leidde tot de conclusie dat de zoon had gehandeld uit zelfverdediging om zijn moeder en oom te beschermen tegen ernstige schade. Als gevolg hiervan zullen er geen aanklachten worden ingediend.

De autoriteiten benadrukten de proliferatie van ongeverifieerde informatie die door verschillende nieuwsmedia werd verspreid, en onderstreepten de noodzaak van geduld in de lopende onderzoeken en de zorgvuldige vrijgave van feitelijke details.

Gezien de gevoelige aard van de zaak en uit respect voor de rouwende families, zullen de identiteiten en adressen van de betrokkenen bij het huiselijk geweldincident niet worden onthuld, conform het beleid van het politiekorps.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/son-shoots-kills-mothers-boyfriend-who-was-beating-uncle-with-brass-knuckles-videos/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....