Jasveen Sangha, berucht bekend als de “Ketamine Queen,” staat opnieuw onder druk, nu verbonden met de tragische dood van acteur Matthew Perry. Slechts enkele maanden voorafgaand aan haar recente aanklachten, zat Sangha al in de problemen bij de federale autoriteiten over een andere belangrijke drugsmisdaad, TMZ heeft onthuld.

In april werd Sangha aangeklaagd door een federale grand jury, waarbij de U.S. Attorney onthulde dat ze “bewust en opzettelijk ketamine heeft verspreid,” evenals methamfetamine, slechts een maand eerder. Tijdens een inval in verband met deze zaak ontdekten federale agenten een grote voorraad illegale drugs in haar woning, waaronder 1.978 gram methamfetamine in de vorm van oranje pillen, 79 flessen vloeibare ketamine, en verschillende andere verboden stoffen.

Vrijheid-Liefhebbende Strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% met code RVM10

De autoriteiten vonden ook een voorraad MDMA, Xanax, paddestoelen, en cocaïne. De zoektocht leidde naar de master slaapkamer, waar agenten Sangha vonden en een groen schrift dat naar verluidt duizenden dollars aan drugshandel documenteerde, met verkoopprijzen en gewichten.

Bij de verontrustende bewijzen voegden de autoriteiten een telefoon toe met videobestanden gerelateerd aan drugshandel. Een bijzonder incriminerende video toont naar verluidt de stem van Sangha terwijl ze het proces van het “koken” van ketamine beschrijft, waarbij vloeibare ketamine op een kookplaat wordt gekookt om het in poedervorm om te zetten. Tijdens de zoektocht werd ook een vuurwapen uit een kast gehaald.

Sangha heeft in de eerdere zaak onschuldig gepleit.

Nu, in verband met de dood van Matthew Perry, wordt Sangha geconfronteerd met meerdere aanklachten, waaronder samenzwering tot distributie van ketamine, distributie van ketamine resulterend in de dood, bezit met de intentie om ketamine te verspreiden, en het wijzigen en vervalsen van documenten die verband houden met een federale enquête. Als ze schuldig wordt bevonden, kan Sangha levenslang gevangenisstraf krijgen.

Dit stuk is geschreven door LifeZette News Staff op 16 augustus 2024. Het verscheen oorspronkelijk in LifeZette en wordt gebruikt met toestemming.

Lees meer op LifeZette:
Rogan op CNN: ‘Mensen Denken Dat Je Vol Lucht Bent‘
Ex-Medewerker Verandert Taco Restaurant in Demolition Derby (VIDEO)
Vliegtuig Crasht in Zee Tijdens Franse Luchtshow (VIDEO)


De meningen die worden uitgesproken door bijdragers en/of inhoudsverleners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van uw eigen opmerkingen.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/ketamine-queen-linked-to-matthew-perry-had-previous-drug-charges/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....