De vrijwillige brandweerman die tijdens een Trumprally in Pennsylvania werd doodgeschoten, wordt door zijn weduwe omschreven als een ware held. “Hij was niet alleen de beste, maar werd ook veel te vroeg van ons weggenomen.” Deze tragische gebeurtenis heeft het leven van Corey Comperatore abrupt beëindigd, maar zijn nalatenschap zal voortleven in de harten van zijn geliefden.

Corey Comperatore, een 50-jarige vrijwillige brandweerman, verloor zijn leven tijdens een mislukte moordaanslag op Donald Trump tijdens een rally in Butler, Pennsylvania. Zijn weduwe, Helen Comperatore, deelt in een interview met de regionale nieuwszender WTAE dat haar man een held was. Hij redde haar en hun kind en was de beste echtgenoot die ze zich kon voorstellen. “Mijn man heeft zijn leven gegeven om Trump te beschermen. Helaas is dat de realiteit van die dag.”

De dochter van Corey, Allyson, herinnert zich het moment van de schoten als een pijnlijke herinnering. Haar vader viel op haar nadat hij werd neergeschoten. Toen ze zich omdraaide, zag ze dat hij bloedde en begon ze te schreeuwen om hulp. “Ik wilde het bloeden stoppen en iemand gooide een handdoek naar me toe. Die persoon moet hebben gezien wat er was gebeurd. Ik hield mijn vader vast en smeekte om hulp.”

De nabestaanden van Corey Comperatore hopen dat hij niet alleen herinnerd zal worden als de man die werd doodgeschoten bij de moordpoging op Donald Trump. Hij was een toegewijde echtgenoot, vader, zoon en oom. Hij was de lijm die de familie bij elkaar hield en betekende alles voor hen. Zijn leven werd hen op die dag ontnomen, maar zijn herinnering zal altijd voortleven.

Deze tragische gebeurtenis heeft een diepe impact gehad op de nabestaanden van Corey Comperatore. Ze willen dat zijn verhaal niet alleen wordt gezien als een politiek incident, maar als een herinnering aan de persoon die hij was en de liefde die hij voor zijn familie had. Corey Comperatore zal altijd worden herinnerd als een held die zijn leven gaf om anderen te beschermen.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240816_97589914

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....