De laatste Denny’s in San Francisco heeft zijn deuren voorgoed gesloten en is de laatste slachtoffer geworden van een stad die wordt overspoeld door criminaliteit en skyhigh kosten. Na 25 jaar het bedienen van zowel buurtbewoners als toeristen, had eigenaar Chris Haque geen andere keuze dan het 24-uurs restaurant op Mission Street, vlakbij Union Square, te sluiten. Haque noemde de hoge kosten van het zakendoen, wijdverspreide vandalisme en het al te gebruikelijke voorval van klanten die eten en rennen zonder gevolgen, zoals gerapporteerd door The Post Millenial.

Vrijheid-Lievende Strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% met Code RVM10

“Wij waren de laatste die overbleven,” deelde Haque mee met SFGATE, waarbij hij het ernstige zakelijke klimaat in de stad onderstreepte. De verschuiving naar hybride werk in de technologie-industrie na de pandemie heeft het gebied verlaten achtergelaten, waarbij conventies niet langer naar San Francisco trekken. Haque liet er geen twijfel over bestaan dat stadsfunctionarissen actie moeten ondernemen om het gebied bedrijfsvriendelijker te maken als ze enige heropleving willen zien.

In 2022 verdiende de Denny’s franchise van Haque de dubieuze eer de duurste in heel Californië te zijn, dankzij de buitensporige bedrijfskosten die de stad teisteren. Om het in perspectief te plaatsen, de Fit Slam, de goedkoopste Grand Slam maaltijd op het menu, kostte $17,99— maar liefst $5 meer dan wat eters zouden betalen bij een Denny’s in San Diego of Los Angeles.

Eerder dit jaar sloot een andere Denny’s locatie in het nabijgelegen Oakland ook na 54 jaar, ten prooi gevallen aan de stijgende criminaliteit die de stad te pakken heeft. Zelfs de iconische In-N-Out burgerketen moest de stekker uit zijn Oakland-locatie trekken vanwege de escalerende geweld.

De uittocht uit het San Francisco Bay Area is sinds 2020 in volle gang, met grote bedrijven zoals Tesla, Chevron, American Airlines, Oracle, Palantir en Charles Schwab die hun hoofdkantoren naar veiligere en betaalbaardere locaties verplaatsen. Ook retailers blijven niet achter; J. Crew, Old Navy, Whole Foods, T-Mobile, Walgreens, Saks OFF 5th en Nordstrom Rack zijn allemaal uit het stadscentrum gevlucht.

De situatie in San Francisco is zo ernstig dat zelfs diegenen in macht niet veilig zijn voor de wijdverbreide criminaliteit. Terug in april werd de bagage van de Democratische Congreslid Adam Schiff (D-CA) gestolen uit zijn geparkeerde auto in een garage in het stadscentrum. Hij werd gedwongen om in niets meer dan een shirt en een wandelvest naar een spreekbeurt en diner te gaan.

Dit stuk is geschreven door LifeZette News Staff op 16 augustus 2024. Het verscheen oorspronkelijk in LifeZette en wordt met toestemming gebruikt.

Lees meer op LifeZette:
Rogan op CNN: ‘Mensen denken dat je vol met s— bent’
Ex-werknemer maakt taco-restaurant tot sloopdemonstratie (VIDEO)
Inbraak Trump Campagnekantoor: Verdachte Geïdentificeerd


De meningen die door bijdragers en/of inhoudspartners worden geuit, zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen bij het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/sfs-last-dennys-shuts-down-as-crime-rages-on/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....