Gelukkig, het is weekend; weer een week voorbij. Wat een fijne uitvinding voor de mensen, het “weekend”. Of “de vakantie”. Allemaal belangrijke zaken als je een slavenbestaan leidt. En maak je maar geen illusie: slaven zijn we allemaal. Ons leven is één grote sigaar uit eigen doos. Vandaag in de Memeology Church geweest en weer heel wat opgestoken. Maar deze keer had ik het afgestoken preekje zelf kunnen schrijven. Sterker nog: het had veel langer, uitgebreider en gedetailleerder gekund. En er ontbreekt naar mijn mening nog iets om het compleet te maken: het WAAROM!


Natuurlijk is het een geloofwaardig verhaal voor hen die inmiddels wel in de gaten hebben dat wat hier gebeurt een absurde en vooral onverklaarbare vertoning is, maar er ook nog steeds niet de vinger achter kunnen krijgen WAAROM dit zo is. Waarom wordt er een toneelstuk opgevoerd, zijn wij de acteurs en weten we van niets?

Kunnen we niet gewoon buiten spelen?

Intussen weet ik dat dat onmogelijk is, dat “buiten spelen”. Dat betekent namelijk dat je je eigen baas bent en met niemand wat hebt te maken. Dit is niet toegestaan, in het verleden niet, nu niet en straks ook niet. We zijn verplicht aan een toneelstuk mee te werken om te voorkomen dat we – eenmaal buiten gekomen – we zien wat wel enigszins lijkt op het toneelstuk, maar dat het de harde werkelijkheid is. Alsof je in een andere dimensie stapt. De originele dimensie.

Op dat moment begrijp je ook waarom we in een kunstmatig aangelegde ruimte een toneelstuk moeten opvoeren. Tenminste, ik denk dat ik dat langzaam maar zeker begin te begrijpen. Er is iets wat wij als mensheid collectief pertinent NIET mogen weten. Met uitzondering van een elitair groepje “mensen” die kennis bezit, die ons mondjesmaat wordt toebedeeld. Van de stoommachine tot de computer, gedoseerd over 200 jaar, ofwel over gemiddeld 6 generaties. Er is dus een clubje die allerlei zaken blijkbaar voor zichzelf wil houden, het is hun machtsbasis.

We mogen dan een toneelstukje opvoeren, uiteindelijk zijn we als slaaf geboren, werken we voor voedsel en gaan als opgebrande slaaf na gedane arbeid door de recycling. Ergens in ons achterhoofd weten we dat ook wel, maar wat heeft het leven voor zin als het slavenbestaan zinloos is? “Je moet er maar wat van proberen te maken”, zo luidt een veel gehoorde dooddoener. En waar moet je je kinderen mee opvoeden, de hele of de halve waarheid?

Het is een klein select groepje die ons op een podium houdt. We worden van de werkelijkheid afgeleid door tweespalt en hebzucht. We gedragen ons al hybride slaapwandelaars en maken elkaar wijs dat we er toe doen. Waarom we er toe doen kunnen we niet uitleggen, behalve als je bepaalde helderzienden aan het woord laat. We zijn hier “om te leren” is het verhaal en er komt een grote ommekeer in ons bestaan, waardoor we terug kunnen naar de bron, onze oorsprong. We hebben volgens hen een keus. We stappen de volgende dimensie (speeltuin) in en dat kan op twee manieren. Met of zonder ons lichaam. Een overweldigend grote groep zou een andere keus maken en in gevangenschap willen blijven. Met andere woorden: op dezelfde voet doorgaan, al of niet overgenomen door een kunstmatige intelligentie. Het lijkt erop dat dit verreweg de grootste groep is. In hun perceptie gaat die groep ten onder en wordt met ondraaglijk veel kabaal en martelingen van het aardoppervlak verwijderd. Tweespalt en hebzucht moet voorkomen dat we dat dreigen te gaan ontdekken. de zoektocht naar de waarheid is een doolhof met valkuilen. Zij die het het langst volhouden worden verketterd door hen die al capituleerden. Soms al generaties terug, deze geestelijke veldslag is al even aan de gang.

Dus wat verbergen ze voor ons? Het moet iets zijn waarmee we hun ballonnetje doorprikken. Het moet iets zijn wat hun machtsbasis vormt. Het moet iets zijn waar ze zelf absoluut geen invloed op hebben. Terwijl we inmiddels weten dat ze aardbevingen en vulkaanuitbarstingen kunnen instigeren. Ze maken en breken “het weer” met hun belangrijkste wapen: de wolkenvorming. Ze houden wereldwijd iedereen in een wurgende angstgreep voor cataclysmische oorlogen met atoombommen die nooit hebben bestaan. Ze maken de wetten en regels, vergiftigen met water, lucht, medicijnen, injecties en voedsel. Alles wordt gemanipuleerd. Ze maken je gek met straling, lawaai, geld, alles om de organische mens uit balans en daardoor gemankeerd, ziekelijk, gestoord en dociel te houden. Ze regisseren de meute en de oppositie, elimineren de echte weerstand op alle mogelijke manieren, van een simpele moord tot en met opsluiting in het krankzinnigengesticht. We mogen zelfs onze echte geschiedenis niet weten, hoewel de bewijzen op straat liggen en ze bepaalde zaken doodleuk door laten sijpelen; ook een vorm van gecontroleerde oppositie en afleidingsmanoeuvres. Ze hebben onder de koepel ogenschijnlijk alles in de grip en toch kunnen ze “dat ene” niet beheersen, laat staan voorkomen.

“Datene”

En “dat ene” mogen we NIET weten. Want dan stopt hun economie en hebben ze hun machtsbasis verspeeld. Maak je maar geen illusie. “Dat Ene” zijn niet de mensen die nog nadenken of echte weerstand bieden, daar weten ze heus wel raad mee. Onderschat ze niet, ze hebben onze hersenen geïnfiltreerd om alle risico’s te vermijden. Omdat ze weten dat ze “dat ene” niet de baas kunnen, proberen ze er gebruik van te maken, daar zijn talloze theorieën over. Terwijl wij druk blijven met het toneelstuk, beperkt door een podium, maken zij zich gereed om zich in te graven of om ergens aan te ontsnappen. Ze hebben ons wijsgemaakt dat de mensheid de “rentmeester van de schepping” is. Kijk om je heen en ontdek de gevolgen van onze goedgelovigheid. Ze verwoesten wat ze maar kunnen en door ons “rentmeesterschap” krijgt de mens de schuld en zal boeten tot de dood erop volgt. Zo werkt het geraffineerde systeem.

Nu weten we het ultieme doel van het toneelstuk wat we volgens een script aan het opvoeren zijn zonder dat we het in de gaten hebben. Druk met volstrekt niets, ziedaar de zingeving van ons bestaan. Ik sluit af met een inleiding die op een andere door mij gecontroleerde website is gepubliceerd en er ook nog steeds op staat. Het is de inleiding van een verhandeling die alleen maar klopt als de aarde geen rondtollende bol in het luchtledige heelal is. Als je dat blijft geloven heeft het als voordeel, dat “dat ene” nooit gaat gebeuren. Dan ben je blij dat je een toneelstuk aan het opvoeren bent.

Introductie

We kennen allemaal de uitdrukking “de geschiedenis herhaalt zich”. In het kader van het analyseren van waarom dat eigenlijk is, hebben we rekening te houden met een fenomeen waar we niets aan kunnen doen en het alleen nog de vraag is of het een natuurlijk fenomeen, dan wel een buitenaardse aanval op ons bestaan zou kunnen zijn. Het gebabbel over een “great reset” – door daders en slachtoffers – moet onze aandacht afleiden van waar het werkelijk om zou kunnen gaan: de elektromagnetische omschakeling met alle desastreuze gevolgen van dien. Was er voor ons een groep (ik noem ze nog even de Ariërs) die dit heeft begrepen en de wereld heeft volgezet met een verdedigingssysteem? Een werelddekkend netwerk van kolossale gebouwen en sterforten in combinatie met water is de rode draad en dat weten we, omdat ze er nog staan. Het feit dat onze generaties ze met alle geweld hebben getracht dat netwerk te ontmantelen duidt erop dat het óf niet heeft gewerkt, óf subliem heeft gewerkt. In beide gevallen een reden voor een alleswetende elite om dat systeem absoluut te vernietigen. Merk op hoezeer ze daar hun best voor hebben gedaan de laatste twee eeuwen. De slotconclusie luidt, dat we ons geen zorgen hoeven te maken over wat er gaat gebeuren, alleen over het wanneer, zodat we ons kunnen voorbereiden. Iemand schreef op hoe hij het ziet en voorspelt wat er daarna gaat gebeuren. Zo’n grote kunst is dat niet gezien het feit waar ik dit artikel mee ben begonnen, namelijk dat de geschiedenis zich herhaalt. Het nageslacht (ook wij dus en daarmee onze kinderen) maakt categorisch dezelfde fouten, omdat er altijd een groep is die kennis bezit en vooral voor zichzelf houdt. Binnen enkele generaties zijn herinneringen aan de Zondvloed weg gemanipuleerd. In die situatie zitten we nu ook: volkomen klemgezet omdat we er zelf aan (blijven) meewerken.



Source: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2024/08/17/de-wereld-is-een-schouwtoneel-datene-is-de-titel/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....