In het rustige stadje Deinze, waar de zon hoog aan de hemel stond, voltrok zich vorige week dinsdag een brutale diefstal. Bij pizzeria Taormina, gelegen aan de drukke Gaversesteenweg, sloeg een gewiekste fietsendief toe. Ondanks het feit dat het klaarlichte dag was, wist de dief onopgemerkt zijn slag te slaan.

Het tafereel begon rond 15 uur, toen de dief rustig aan kwam fietsen. Hij parkeerde zijn tweewieler nonchalant tegen de gevel van het restaurant en keek even nerveus om zich heen. Met een snelle beweging sprong hij op een elektrische fiets die voor het oprapen lag en verdween als een schim in de drukte van de straat.

De eigenaresse van het restaurant, Debora Arnone, was verbijsterd. Normaal gesproken werden de fietsen altijd veilig binnen gestald, maar vanwege een grote schoonmaak waren ze tijdelijk buiten gezet. Een fout waar ze nu spijt van had. Terwijl het personeel druk bezig was met het schoonmaken van het restaurant, sloeg de dief onverwachts toe. De hele gebeurtenis werd vastgelegd op camera, maar tot op heden heeft de politie de dader nog niet kunnen achterhalen. Ironisch genoeg staat de oude fiets van de dief nog steeds tegen de gevel van het restaurant, als een stille getuige van de brutale daad.

Debora vermoedt dat de dief uit de buurt komt, gezien hij op zijn eigen fiets voorbijreed. Maar tot haar grote frustratie heeft niemand de dader kunnen herkennen. Het lijkt alsof hij als een schaduw in de nacht is verdwenen, zonder een spoor achter te laten. De spanning en onzekerheid hangen nog altijd in de lucht, terwijl de pizzeria Taormina probeert de draad weer op te pakken na deze onverwachte gebeurtenis.

Eén ding is zeker: deze fietsendief heeft de rustige stad Deinze opgeschrikt en zal niet snel vergeten worden. Wie weet wat voor duistere plannen hij nog meer in petto heeft. De inwoners van Deinze houden hun adem in, hopend dat de dader snel gepakt zal worden en de rust weer kan terugkeren in hun geliefde stad. Maar tot die tijd blijft de vraag hangen: wie is deze mysterieuze fietsendief en wat drijft hem tot zijn gewaagde acties?


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240817_94487284

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....