Help door deze informatie te delen met anderen op je sociale netwerk!

Volgens WEF-‘topadviseur’ Yuval Harari overtuigt Covid mensen om totale biometrische surveillance te accepteren. Dit zegt hij in een filmpje dat Alex Jones op X heeft geplaatst. Harari maakte deze opmerking tijdens het Athens Democracy Forum 2020.

Harari stelt dat we niet alleen mensen moeten monitoren, maar ook moeten zien wat er onder hun huid gebeurt. Met behulp van technologie kan worden vastgesteld hoe iemand over de overheid denkt. “Woede is een biologisch fenomeen, net als ziekte”, aldus Harari.

Harari waarschuwt dat in de toekomstige 21e eeuw de Stalins de geest en het brein van alle mensen kunnen bekijken en analyseren. Ze zullen over de computerkracht beschikken om dit te kunnen doen. Dit is een macht die Stalin niet had, omdat je niet iedereen constant kunt laten volgen door een KGB-agent, en zelfs als dat wel mogelijk zou zijn, kan zo’n agent niet weten wat er zich in iemands hoofd afspeelt.

Wil je meer weten over dit onderwerp? Bekijk dan de video van Yuval Noah Harari: Panel Discussion on Technology and the Future of Democracy.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.


Source: https://www.ninefornews.nl/wef-adviseur-yuval-harari-over-een-paar-jaar-kunnen-de-stalins-van-de-21e-eeuw-in-je-hoofd-kijken/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....