Julie (29) werd vrijdagochtend op bed verrast met een wel heel bijzonder cadeau: een ticket voor Pukkelpop. Het was onderdeel van haar vrijgezellenweekend en zorgde voor een flinke dosis spanning en opwinding. Een retourtje Kiewit in plaats van een weekendje Ardennen, dat was nog eens een verrassing!

Haar vriendinnen hadden het goed aangepakt en maakten Julie wakker met een posterformaat ticket in plaats van een QR-code op haar smartphone. En alsof dat nog niet genoeg was, lagen er ook cowboy boots op bed. De dames hadden allemaal felgekleurde laarzen aangetrokken, passend bij de cowboy vibe die Julie en haar vriendinnen hebben. Niet voor niets trouwt Julie binnenkort in een schuur in de Ardennen.

Naast het bezoeken van Pukkelpop staat er ook een optreden van Goldband op het programma. Julie is een enorme fan en haar vriendinnen hebben haar dan ook wakker gemaakt met het nummer “Sex”. Of er ook gelinedanced wordt, blijft nog even een verrassing. Misschien bewaren ze dat voor een ander moment.

Met al deze spannende activiteiten en verrassingen belooft het vrijgezellenweekend van Julie een onvergetelijke ervaring te worden. Wie weet welke avonturen haar nog te wachten staan.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240817_95319125

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....