In de Russische grensregio Koersk voelen de lokale inwoners zich aan hun lot overgelaten, terwijl Oekraïne voortgang maakt met hun inval. Ze waren er altijd van overtuigd dat het Russische leger hen zou beschermen, maar nu staan ze er alleen voor. De situatie is gespannen en de inwoners zijn bang voor wat er komen gaat. Het is een angstaanjagende realiteit waarin ze zich bevinden, zonder enige steun van de autoriteiten. Terwijl de Oekraïense strijdkrachten steeds verder oprukken, blijft Rusland zwijgen over de omvang van de verliezen. De inwoners voelen zich in de steek gelaten en vragen zich af wie ze nu meer moeten haten: het Oekraïense leger dat hun land heeft veroverd of hun eigen regering die het heeft laten gebeuren. Het is een situatie vol onzekerheid en angst, waarin de lokale bevolking zich genoodzaakt ziet om inzamelacties te organiseren om de troepen te ondersteunen. Ondertussen blijven de Russische troepen oprukken en lijkt er geen einde te komen aan de dreiging. Het is een benauwende realiteit waarin de inwoners van Koersk zich bevinden, zonder enige hoop op hulp van bovenaf. Ze voelen zich verlaten en alleen, terwijl de oorlog voortraast en de lokale autoriteiten nergens te bekennen zijn.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240817_96329706

.


Door NieuwsBlad

2 gedachte over “Lokale bevolking voelt zich aan hun lot overgelaten na Oekraïense inval in Rusland: “We dachten dat het leger ons zou beschermen”.”
  1. https://www.youtube.com/watch?v=FvA9odna5dw Weer dezelfde nazi-agenda van haat zaaien en verdelen door dezelfde faciliteerders boven het WEF. Samen en overdeeld de nationale staten verdedigen! Jood, Hindoestaan en èchte christen. De maat is vol, ons land is vol! Leve Farage en FvD!
    Verder is verzet tegen de zelfde krachten nodig die Adolf Hitler aanstuurden naar de totale vernietiging van Rusland, Ukraïne en Europa. Onverdeeld de lieden boven het WEF ‘ausradieren’ is nog wel de meest vriendelijke oplossing!
    Voorlopig en tegelijk de NSBers van nu, van Rutler tot Lul Schoft volledig isoleren, inclusief Greet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....