Een verhaal dat oud-president Donald Trump vertelt over een helikoptervlucht met de voormalige burgemeester van San Francisco, dreigt uit te monden in een juridisch conflict. Oud-burgemeester Willie Brown heeft aangekondigd dat hij naar de rechter stapt als Trump blijft volhouden dat het verhaal waar is. Trump heeft op zijn beurt gedreigd The New York Times aan te klagen vanwege kritische berichtgeving over het helikopterverhaal.

Het verhaal begon toen Trump eerder deze maand tijdens een persconferentie beweerde dat hij bijna was omgekomen tijdens de helikoptervlucht met Brown. Hij beweerde ook dat Brown hem negatieve dingen had verteld over Democratisch presidentskandidate Kamala Harris. Brown, die in het verleden een relatie had met Harris, ontkent echter dat hij ooit met Trump in een helikopter heeft gezeten en dat hij negatieve uitspraken heeft gedaan over Harris.

Brown heeft aangegeven dat hij een lasterzaak zal beginnen tegen Trump als hij blijft volhouden dat het verhaal waar is. Hij wil niet dat zijn naam wordt gebruikt door Trump. Trump heeft echter vastgehouden aan zijn verhaal en heeft zelfs gedreigd met een rechtszaak tegen The New York Times. Hij beweert vluchtgegevens te hebben die zijn verhaal kunnen ondersteunen.

Het conflict tussen Trump en Brown wordt steeds grimmiger en het lijkt erop dat de waarheid in deze zaak moeilijk te achterhalen is. Wie spreekt de waarheid en wie liegt er? De rechter zal uiteindelijk moeten beslissen. Maar één ding is zeker, dit verhaal is nog lang niet ten einde.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240818_93561917

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....