Kamala Harris heeft fantastisch werk geleverd door zichzelf te promoveren zonder tot nu toe een enkel beleid in de campagne te onthullen.

Vanaf het moment dat ze de de facto genomineerde voor de Democratische Partij werd, na de beslissing van president Joe Biden om zich niet herkiesbaar te stellen, is Harris op een whistlestop tour door de Verenigde Staten geweest. Dit is een tour die weinig face-to-face scrutinie met de media heeft gezien terwijl de vice-president verandering belooft van een administratie waarvan ze een integraal onderdeel is.

Vrijheid-Lievend Strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% Met Code RVM10

De campagne-evenementen van Harris hebben weinig inzicht gegeven in wat ze zou doen als ze op 5 november wordt gekozen. Helaas doet haar website dat ook niet.

Afgezien van reguliere herinneringen om je hardverdiende geld aan haar campagne te geven en verzoeken om je e-mailadres over te dragen, bevat de website weinig inhoud. Er zijn inleidende artikelen over Harris en haar running mate Tim Walz, evenals een winkel als je $22 wilt uitgeven aan een beker met Harris’ naam erop. Er is ook een evenementenpagina, zodat je een snelle ontsnapping kunt plannen als de campagne naar jouw stad komt voor jouw stem.

Toch, net als haar campagne, is er geen enkele vermelding van enig beleid.

Verheug je echter! Er zijn minstens negen verschillende voornaamwoorden waarmee je je kunt identificeren als je op de trein wilt springen, zoals commentator Blaire White opmerkte:

X Screenshot – BLAIRE WHITE

Veel mensen op sociale media waren perplex door de enorme hoeveelheden voornaamwoorden.

X Screenshot – Zeek Arkham
X Screenshot – Nick Sortor

Commentator Brianna Wu, die wordt geruimd transgender te zijn, zei dat, afgezien van “they/them,” de voornaamwoorden-saga “dom” was.

X Screenshot – Brianna Wu

Andere gebruikers op sociale media zei dat de schijnvertoning een perfecte metafoor was voor de campagne van Harris… Bezoek WokeSpy voor de rest van dit verhaal.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/kamala-harris-website-features-more-pronouns-than-policies/

.


Een gedachte over “Kamala Harris’ website bevat meer voornaamwoorden dan beleidslijnen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....