In een scherpe afkraking van het “Situation Report van de Sergeant Major” show, hield de gepensioneerde Command Sergeant Major van het Amerikaanse leger en huidige vertegenwoordiger in het Arizona State House, John Gillette, niet terug in zijn kritiek op de Democratische kandidaat voor het vicevoorzitterschap, Tim Walz. Gillette, die uit eerste hand weet wat het kost om de rang van Command Sergeant Major te bereiken, onthulde Walz voor wat hij jaren van “liegen over zijn militaire carrière” noemde.

Vrijheid-Liefhebbende Strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% Met Code RVM10

“Tim Walz is een absolute linkse gek en een leugenaar,” verklaarde Gillette, waarmee hij de toon zette voor het hele segment. Hij beschreef het rigoureuze proces dat nodig is om Command Sergeant Major te worden, een proces dat Walz zegt te hebben voltooid. Volgens Gillette heeft Walz echter nooit de Academie van de Sergeant Major bezocht, de kroon op de carrière van een onderofficier van het leger. Dit betekent dat Walz’s claim om een gepensioneerde Command Sergeant Major te zijn niets meer is dan een fabricatie.

Gillette legde verder uit dat het bereiken van de rang van Command Sergeant Major niet alleen een bevordering is, maar een aanstelling, die de goedkeuring vereist van de Chief of Staff van het leger en de Sergeant Major van het leger. “Walz heeft geen van dit,” verklaarde Gillette, wijzend op het feit dat Walz’s aanstelling uiteindelijk werd ingetrokken en zijn rang werd teruggebracht naar E8.

Gillette benadrukte dat elke soldaat die de rang van Sergeant Major heeft bereikt en is afgestudeerd aan de academie voor altijd in de archieven leeft. “Mijn foto staat op die muur. Mijn naam staat in het boek,” zei hij, en onderstreepte de eer en betekenis van deze prestatie. Walz, daarentegen, is afwezig in deze archieven, een schrijnende omissie die zijn frauduleuze claims onthult.

Jarenlang heeft Walz publiekelijk naar zichzelf verwezen als een gepensioneerde Command Sergeant Major, een leugen die volgens Gillette is voortgezet gedurende zijn politieke carrière. “Hij weet actief dat hij liegt, en hij heeft zijn hele militaire carrière gelogen voor deze functie,” stelde Gillette. De oneerlijkheid, volgens Gillette, doet vragen rijzen over Walz’s karakter en integriteit.

Terwijl de natie Walz overweegt voor het op één na hoogste ambt in het land, roepen Gillette’s onthullingen ernstige zorgen op over de authenticiteit van zijn militaire dienst en zijn geschiktheid voor leiderschap.

<pBekijk de volledige aflevering hier:


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/walz-exposed-for-lying-about-rank-by-retired-command-sergeant-major-john-gillette-video/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....