Het Plan voor de 21e Eeuw: Een Dreigende Totalitaire Staat

In 1992 stemden 179 landen in met een plan dat bekend staat als de “Agenda voor de 21e Eeuw”. Dit is een plan van de Verenigde Naties dat tot doel heeft een totalitaire staat op wereldschaal te ontwikkelen. Dit plan omvat de inventarisatie en controle van alle aspecten van het leven: land, water, mineralen, planten, dieren, bouwwerken, productiemiddelen, voedsel, energie, informatie en zelfs mensen. Het streven is om al deze elementen te centraliseren en te beheren vanuit één enkele entiteit.

Misleidende Beloften van Duurzame Ontwikkeling

Veel mensen over de hele wereld associëren “duurzame ontwikkeling” met positieve ideeën zoals recycling, creatief hergebruik en het creëren van energie- en voedselbronnen voor iedereen. Maar volgens dit plan is dat slechts een façade. In werkelijkheid gaat het om het concentreren van de bevolking in stedelijke centra en het ontvolken van landelijke gebieden. De bedoeling is om alle systemen met elkaar in harmonie te brengen, zodat ze centraal kunnen worden bestuurd. Het uiteindelijke doel is een wereldregering met totale controle vanuit een centrale eenheid.

De Drie Pijlers van Agenda 21: Economie, Ecologie en Rechtvaardigheid

Agenda 21 is gebaseerd op drie pijlers: economie, ecologie en rechtvaardigheid, ook wel de “drie E’s” genoemd. Hoewel deze termen suggereren dat het gaat om sociale gelijkheid en milieubescherming, ligt de ware betekenis elders. Sociale rechtvaardigheid in deze context betekent volgens critici niet dat iedereen toegang krijgt tot schoon water en lucht, maar eerder dat grote delen van de bevolking worden verarmd en dat ontwikkelde landen worden verzwakt. De maatregelen die nu worden ingevoerd, zouden bedoeld zijn om onze economieën te doen instorten.

De Rol van Grote Bedrijven en de Media

Grote bedrijven spelen een sleutelrol in deze ontwikkeling. Zij streven naar volledige vrijheid om werknemers zonder grenzen te verplaatsen, goederen zonder regelgeving te transporteren en lonen te verlagen. Dit is volgens de critici het ware gezicht van sociale rechtvaardigheid binnen Agenda 21. De media, die in handen zijn van slechts vijf grote bedrijven, spelen hier ook een belangrijke rol in door deze informatie niet naar buiten te brengen. Mensen moeten daarom zelf op zoek gaan naar de waarheid, zichzelf en hun gemeenschap onderwijzen, en hun kinderen beschermen tegen indoctrinatie die al begint in de kleuterklas.

De Noodzaak van Bewustwording en Actie

We staan volgens deze visie voor een grote verantwoordelijkheid. Als vrije mensen moeten we ons bewust worden van de strijd die gaande is, onze vrienden, buren en gemeenschap informeren, en samenwerken om onze persoonlijke vrijheid te behouden. Ondanks de uitdagingen is er hoop. Door ons bewust te worden van de dreiging en actie te ondernemen, kunnen we onze vrijheid verdedigen en uiteindelijk winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....