Met trots en dankbaarheid plaatsen wij de 200e vertaalde video van Erick van Dijk! Erick heeft zich toegewijd aan het vertalen van belangrijke, interessante en soms humoristische video’s. Deze video’s brengen allemaal een boodschap en leren ons anders te kijken naar de uitdagende wereld waarin we nu leven. We zijn Erick zeer dankbaar dat hij deze nobele taak vrijwillig uitvoert en dat onze paden elkaar hebben gekruist op het juiste moment. Erick is een ware “brother in arms” voor Het Andere Nieuws, bedankt Erick!

Erick heeft ons gevraagd om de onderstaande tekst te plaatsen, omdat er op Bitchute geen ruimte is voor deze tekst. We doen dit graag!

Erick is een professionele vertaler, hij heeft verschillende boeken vertaald en heeft ondertitels toegevoegd aan talloze video’s (nu al 200 stuks). Als je op zoek bent naar een professionele vertaler, neem dan contact met hem op via zijn Bitchute-kanaal of via Het Andere Nieuws.

Andere documentaires vertaald door Erick: https://www.hetanderenieuws.nl/?s=erick+van+dijk

Bron en vertaling: Erick van Dijk


Het verhaal van Erick:

In de beschrijvingen van veel video’s die ik heb vertaald en ondertiteld, heb ik dit al vaak genoemd. In dit digitale tijdperk, waarin we toegang hebben tot alle informatie die we nodig hebben om te begrijpen hoe de wereld echt in elkaar zit en werkt, hoe kan het dan dat de omstandigheden niet drastisch veranderen en verbeteren, maar zelfs verslechteren?

Deze verhandeling geeft een mogelijk antwoord op die vraag.

Kennis is macht. Macht is op zichzelf neutraal. Of deze macht positief of negatief wordt gebruikt, hangt af van de intentie van degene die de macht heeft.

Hier gaat het niet over de macht om een ander land, inclusief faciliteiten en grondstoffen, in te nemen voor eigen gewin. Dat is een voorbeeld van machtsmisbruik. Waar ik op doel is de persoonlijke macht om van jezelf en je leven te maken wat je wilt. Hoe verwerf je die macht?

Ik kan alleen putten uit wat ik heb geleerd tijdens mijn levensreis. Voor het grootste deel bestond mijn reis van persoonlijke ontwikkeling uit het voeden van mijn nieuwsgierigheid, het stillen van mijn honger naar kennis. Vanaf zeer jonge leeftijd was ik geïnteresseerd in het katholieke geloof. Toen ik daarop vastliep, ik was ongeveer elf jaar oud, verschoof mijn aandacht naar wat vaak “het paranormale” wordt genoemd.

Mensen van mijn leeftijd, eind vijftig, herinneren zich misschien nog de serie Grote Mysteries van uitgever Lekturama.

Waar mijn leeftijdsgenoten zich voornamelijk bezighielden met


Source: https://www.hetanderenieuws.nl/docu-vijf-niveaus-van-begrip-een-filosofische-verhandeling-nederlands-ondertiteld/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....