Huisrepublikeinen hebben een uitgebreid rapport van 291 pagina’s vrijgegeven met hun bevindingen uit het afzettingsonderzoek naar Joe Biden.

Het rapport, samengesteld door de commissies voor Toezicht, Justitie en Wegen en Middelen van het Huis, beweert dat Biden zich schuldig heeft gemaakt aan “afzetbare gedrag” door “zijn ambt te misbruiken” en “de Verenigde Staten te bedriegen om zijn gezin te verrijken.”

Het rapport beweert aanzienlijke bewijzen te hebben verzameld waaruit blijkt dat Biden betrokken was bij een plan om zijn vicepresidentschap te monetariseren voor persoonlijk gewin.

Vrijheid-Lievende Strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% met Code RVM10

Volgens de republikeinen ontvangen Biden en zijn gezin tientallen miljoenen dollars van buitenlandse entiteiten, met de implicatie dat deze betalingen bedoeld waren om toegang tot en invloed op de vice-president te verzekeren.

Het rapport beweert dat sinds 2014 meer dan $27 miljoen naar de Biden-familie is geleid vanuit buitenlandse individuen of organisaties.

Verder wordt beweerd dat de Biden-familie, gebruikmakend van Joe Biden’s positie, meer dan $8 miljoen aan leningen heeft veiliggesteld van democratische weldoeners.

Het rapport bekritiseert het gebrek aan documentatie en terugbetaling voor deze leningen, en beweert dat de benodigde papieren voor veel van deze transacties ontbreken.

Het rapport stelt dat Biden deelnam aan de vermeende samenzwering door in contact te komen met buitenlandse zakenpartners, inclusief het bijwonen van diners en communicatie met hen via zijn zoon Hunter Biden.

Een voorbeeld dat wordt benadrukt is een diner in 2014 met de Russische oligarch Yelena Baturina, dat naar verluidt leidde tot Baturina die $3,5 miljoen overmaakte naar Hunter Biden’s bedrijf, Rosemont Seneca Thornton. Het rapport vermeldt ook andere bijeenkomsten met associates van Hunter Biden, waaronder Jonathan Li van BHR in China en Ye Jianming van CEFC.

“Op basis van de totaalheid van het bewijs is het onvoorstelbaar dat president Biden niet begreep dat hij deelnam aan een poging om zijn gezin te verrijken door zijn ambt van openbaar vertrouwen te misbruiken,” stelt het rapport.

Het rapport beweert dat de Biden-familie zich inspande om hun financiële transacties te verbergen via complexe transacties en tussenpersonen. Het beschuldigt Hunter Biden en zijn associates ervan Joe Biden’s positie te gebruiken om gunstige uitkomsten te verkrijgen in zakelijke deals en juridische zaken in landen zoals Roemenië, China, Kazachstan en Oekraïne.

[ingesloten inhoud]

Bovendien beschuldigt het rapport Biden van ongepast omgaan met vertrouwelijke informatie terwijl hij als vice-president diende. Het claimt dat Biden gevoelige documenten zonder toestemming uit het Witte Huis heeft verwijderd.

Speciale aanklager Robert Hur heeft deze claims onderzocht maar heeft geen aanklachten aanbevolen, terwijl hij Biden beschrijft als een “sympathieke, goedbedoelende oudere man met een slecht geheugen.”

Het rapport behandelt ook beschuldigingen van klokkenluiders van de IRS die beweerden dat het ministerie van Justitie de verjaringstermijn voor de vermeende belastingcriminaliteit van Hunter Biden heeft laten verstrijken.

Het rapport suggereert dat de acties van het ministerie van Justitie een basis voor afzetting kunnen vormen, met verwijzing naar een mogelijke parallel met de afzetting van president Nixon in 1974.

In hun bevindingen beweren de republikeinen dat Bidens gedrag, waarbij hij zijn ambt gebruikte voor de verrijking van zijn gezin, een ernstige schending van het publiek vertrouwen is. Ze stellen dat zijn acties een patroon van invloedspeddelen weerspiegelen, waarbij de Biden-familie profiteert van zijn positie.

Het rapport concludeert door de ernst van de bevindingen te benadrukken en te stellen dat afzetting het geschikte middel is voor wat zij beschrijven als Bidens flagrant misbruik van ambt.

Het onderzoek werd medio 2023 gestart en formeel gemaakt door het Huis van Afgevaardigden in december 2023. Dit rapport komt op het moment dat Biden interne druk binnen de Democratische Partij ondervindt, vooral na zijn schorsing van de herverkiezingscampagne.

Huisrepublikeinen hebben eerder in juni 2024 strafverwijzingen naar het ministerie van Justitie gestuurd, waarin ze aanklachten aanbevelen tegen Hunter Biden en James Biden, de broer van de president, voor het doen van valse verklaringen tegen het Congres.

Hunter Biden is al veroordeeld voor federale wapenmisdrijven, en zijn federale belastingproces staat gepland om in september te beginnen.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/report-biden-defrauded-the-country-to-enrich-his-family-committed-impeachable-offenses-video/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....