Geert Wilders kan zijn geluk niet op. De uitslag van de Stelling van de Dag in De Telegraaf laat er geen twijfel over bestaan: 97% van de lezers vindt dat er een asielcrisis is en dat het hoog tijd is dat Minister Marjolein Faber van Asiel en Migratie hier keihard tegenin gaat. Wilders, altijd scherp als het om de realiteit van de asielproblematiek gaat, ziet hiermee zijn strijd bevestigd. De Nederlanders zijn klaar met de eindeloze instroom van asielzoekers en willen dat er eindelijk iemand is die de chaos durft aan te pakken. En die iemand is duidelijk Marjolein Faber.
De uitslag spreekt boekdelen: bijna alle respondenten vinden dat de asielcrisis uitgeroepen moet worden. De vorige kabinetten hebben deze ramp veertien jaar lang laten voortwoekeren door hun zwakke en falende beleid. Het is een chaos die schreeuwt om harde maatregelen, en Faber is precies de vrouw die dit kan en zal aanpakken. Zoals een respondent scherp opmerkt: “Ze houdt haar rug recht en gaat de confrontatie gewoon aan.” Dit is precies het soort vastberadenheid dat we al jaren missen bij onze leiders.
Maar het gaat verder. De meeste stemmers wijzen erop dat het niet alleen om het benoemen van de crisis gaat, maar ook om het aanpakken ervan met onorthodoxe maatregelen. En daarin krijgt Faber alle steun van het volk. Of het nu gaat om het stopzetten van asielaanvragen gedurende de crisis of een keiharde stop op gezinshereniging, de Nederlanders zijn het eens: genoeg is genoeg. We moeten weer controle krijgen over onze grenzen en onze samenleving.

Natuurlijk komen er altijd tegenwerpingen vanuit de EU-bureaucraten en de internationale verdragsfetisjisten die in Brussel de scepter zwaaien. Maar zoals de Polen en Hongaren al bewezen hebben, kan Nederland prima zijn eigen pad volgen. Wat hebben we te verliezen? Rechtszaken? Prima, dan gaan we in beroep! De Nederlandse burgers zijn het zat om gebukt te gaan onder een asielsysteem dat niet werkt voor een klein, dichtbevolkt land als het onze.

Het meest opvallend is dat zelfs respondenten die pleiten voor barmhartigheid kanttekeningen plaatsen bij het huidige beleid. Ja, mensen die vluchten voor oorlog moeten geholpen worden. Maar wanneer de oorlog voorbij is, moeten ze terug. Geen eindeloze verblijfsvergunningen meer die resulteren in het overhalen van hele families. Geen voorrangsregels meer voor statushouders die onze eigen mensen uit de woningmarkt drukken. Nederlanders zijn het zat om als tweederangsburgers behandeld te worden in hun eigen land.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!

Marjolein Faber krijgt een duidelijke boodschap mee van het Nederlandse volk: pak door! Voer die crisiswet in, negeer de tegenstand uit Brussel, en zet het asielsysteem volledig op de schop. De tijd van pappen en nathouden is voorbij. Nederland wil zijn grenzen terug, zijn veiligheid terug, en zijn toekomst terug. Faber is de minister die dit kan waarmaken volgen De Telegraaflezers. Het is nu of nooit – en veel Nederlanders staan achter haar.


Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/geert-wilders-in-zijn-nopjes-97-van-de-telegraaf-lezers-zegt-asielcrisis

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....