Dit artikel is een kantelpunt in mijn schrijfseltjes. Het verleden was al flauwekul, hadden we vastgesteld. Nu weten we ook dat het heden een opgevoerd toneelstuk is. Wij weten dus niet wat we zijn of waar we vandaan kwamen. We weten zelfs niet eens WAAR we eigenlijk zijn. We zijn een geslaagd project, dat kun je wel vaststellen. De beste werker is hij die denkt dat hij het verschil maakt. Een grote vergissing. Praatjes maken en niet weten waar je vandaan kwam en zelfs niet waar je bent? Daar kun je maar beter mee stoppen en ik steek daar geen energie meer in.

Vandaag is het volgens een valse kalender 23 augustus 2024 of zoiets. Vandaag is alles anders en het wordt nooit meer wat we dachten dat het was. Daar gaan we…..

Iedereen gelooft op een of andere manier wel in de (of een) Zondvloed. Je komt het in alle religies tegen en vrijwel alle oude volkeren op aarde hebben wel een mythische versie van een wereldramp, die in het verre verleden heeft plaatsgevonden. Vrijwel iedereen interpreteert deze catastrofe als een straf voor de mensheid. De Schepper heeft alles wat hij heeft gemaakt vernietigd, omdat het hem allemaal niet aanstond wat de mensen van zijn creatie bakten; iets in die geest. In niet alle, maar de meeste versies is sprake van een straf. De mensen zondigden tegen de Schepper. In alle gevallen is water het wapen waarmee wordt gestraft. Het punt is alleen, dat we niet weten wie al die verhalen heeft opgeschreven en uit welke tijd ze eigenlijk stammen. Hoe kan worden aangetoond dat niet alleen de verhalen, maar ook de bewijsvoering verzonnen is? Een verzinsel heeft als eigenschap dat het is gebaseerd op een aanname, een veronderstelling, een gevoel. Ook verzinsels dus. Er kan en moet worden aangetoond, dat de gehanteerde uitgangspunten vals zijn. Ja, er is een toneel met attributen voor ons gebouwd en er is een script geschreven waarvan we absoluut niet af mogen wijken.

Het Grote Plan

Locatie : Vergaderruimte in een ondergrondse bunker, ergens op aarde;

Tijd : Na een cataclysmische gebeurtenis.

In een donkere kamer is een groep onbekenden bijeengekomen. Ze zijn in het geheim aan het samenspannen. Allerlei gedachten en opties passeren de revue. Dan verheft een van hen zijn stem. De anderen doen er nu het zwijgen toe en luisteren aandachtig.

“We zullen een verhaal verzinnen ter vervanging van het verhaal dat absoluut niet verteld kan worden. Het moet zo geloofwaardig mogelijk zijn. Vol met betoverende personages, indringende gebeurtenissen, bloedige, langdurige oorlogen, politieke partijen, vervolgingen om het geloof, afkomst en ras, verdragen, koningen, koninginnen, heldendaden, veldslagen, revoluties, verwoestingen, pandemieën en heel veel doden, natuurlijk allemaal fictief, behalve dit laatste. Het moet zo gedetailleerd mogelijk zijn, volgens een chronologie die duizenden jaren beslaat. We zullen films maken, we zullen boeken schrijven. We zullen belangrijke vondsten, ontdekkingen doen en mythen rondbazuinen. Ik wil dat al onze intelligentie eraan werkt. Talenten moeten worden opgespoord, gevormd en gebruikt. Schilders, tekenaars, kalligrafen, museologen, archeologen, schrijvers, taalkundigen, wetenschappers, religieuzen, militairen, filologen. Alles moet worden georganiseerd in hiërarchische groepen, geheime genootschappen, in landen, talen, religies, rassen. Ik wil een geschiedenis die generaties lang over de hele wereld aan iedereen onderwezen zal worden. Er is geen plaats voor versies, anders dan de onze. Alle tegenstand zullen we meedogenloos breken en van de aardbodem wegvagen. Laat de vertellingen zo gedetailleerd mogelijk zijn en laat de geschriften honderden miljoenen pagina’s beslaan….”

Aldus geschiedde.


De “Nieuwe Wereldorde” was geboren. Het toneelstuk kon beginnen. Het Grote Plan was het script.

Zo zou het gegaan kunnen zijn, we weten het niet, we waren er niet bij en er zijn geen tastbare bewijzen van. Lang heb ik gedacht dat we bewijs moeten leveren om deze “originele” versie te staven en anderen te overtuigen. Maar dat is niet nodig, aangezien er voor de officiële “vervangende” versie ook geen bewijs is. Ja, ik weet het, we hebben te horen gekregen dat archeologische vondsten worden onderworpen aan de koolstofdatering en als bewijs wordt geleverd. We weten nu dan ook, dat het geleverde bewijs ook maar een verzinsel is. Er wordt constant iets bewezen met andere verzinsels, dat weten we nu ook wel.

Het verhaal dat absoluut niet kan worden verteld. Welk verhaal zou dat zijn? Dat weten we niet, dat kunnen we ook niet weten, ons is immers van jongs af het verzonnen verhaal geleerd. Weliswaar een gebrekkig en bizar verhaal met vele hiaten en dubbelingen, maar nog steeds het officiële bizarre verhaal.

Het verhaal dat niet mag worden verteld.

Terwijl iedereen denkt in termen van “Nieuwe Wereldorde” en de “Vierde Industriële Revolutie”, is dat precies de bedoeling van de bedenkers van dat Grote Plan. Alle aandacht in de vermeend oppositionele sector is gericht op het WEF of de Bilderberg Conferenties of de Club van Rome. Op de medische terreur in combinatie met het uitroeien van miljarden. Op het bankensysteem en de volledige controle die op het restant-mensheid zal worden uitgeoefend. Dag en nacht worden we geconfronteerd met veel onheilspellends, alles met de bedoeling om de enkeling die nog bij de tijd is gebleven, het leven zo zuur mogelijk te maken. Met dank aan de “alternatieve” media.

Want die Nieuwe Wereldorde is geen toekomstbeeld, maar is ca. 250 jaar geleden opgericht met de introductie van Het Grote Plan. De Nieuwe Wereldorde heeft heeft zijn beste tijd gehad. Het stervensproces, het ineenstorten gaat gepaard met veel lawaai, zie boven. Dreigen, angst aanjagen, gevangenismethoden en terreur valt de mensheid ten deel. Het verzinsel Nieuwe Wereldorde gaat het Grote Plan niet overleven, dus worden er nieuwe verzinsels gepresenteerd.

We hebben vastgesteld dat we deel uitmaken van een wereldtoneel en onze rol vervullen volgens een script. Een belangrijk werktuig van de macht is de zogenaamde wetenschap. Het meest gebruikte woord in de wetenschap is “aanname”. Je moet ergens beginnen, dus dan doe je dat met iets aan te nemen. Een generatie later staat dat vast. Nog een generatie later weten we niet beter. Als je om harde bewijzen vraagt, dan wordt automatisch verwezen naar aannames, die als bewijs worden aangevoerd. Zo zit de mens in elkaar, die aangenomen ideeën zitten inmiddels in de genen, 7 generaties verder.

Het Grote Plan is gebrekkig

De bedenkers zitten met een probleem. Niet alleen hun Nieuwe Wereldorde verbrokkelt als gevolg van de vluchtige verzinsels die het overeind moet houden, ook de Oude Wereldorde hebben ze nooit van de aardbodem weg kunnen vagen. Er zijn getuigen van die Oude Orde in de vorm van gebouwen en constructies. De honderden stadsbranden en aardbevingen hebben niet kunnen afrekenen met de Oude Orde. Het ontmantelen van het verdedigingssysteem – de sterforten – is ook maar ten dele gelukt. Tegenwoordig branden links en rechts kathedralen of andere grote constructies af. Dat is geen toeval. Met de introductie van de fotografie is de lont in het kruitvat aangestoken. Er zijn amper mensen, er zijn nooit wolken, er wordt ongebreideld “geretoucheerd” aan oude foto’s. “Briljante fotografen” waren blijkbaar moeilijk te vinden.

We weten nu, dat er iets heel anders aan de hand is. Er was eind 18e eeuw een lege wereld. In de wonderbaarlijke 19e eeuw is met een man en een paardenkop een compleet nieuwe “beschaving” uit de grond gestampt. Althans, dit moeten we maar “aannemen”, maar daar zijn we niet zo goed in. In mijn genen is ooit bepaald dat alles wat ze je vertellen complete nonsens is. Ik kan niet om die kolossale constructies heen. En al helemaal niet hoe ze die hebben geconstrueerd. Hoe ze hele steden hebben moeten uitgraven en het “archeologische ontdekkingen” noemden. Inclusief de spoorrails op de juiste breedte, 10 meter onder grond. Ik kan ook niet om al die ondergrondse tunnel- en bunkersystemen heen, of wat de Hopi ouderlingen ons over de Mierenmensen vertellen. En waarom er skeletten met miljoenen onder kathedralen liggen verborgen. Hoe komen die daar in vredesnaam? Het is de tikkende tijdbom onder de verzonnen Nieuwe Wereldorde. Ik kan mij voorstellen dat ze die het liefst afbranden voordat teveel mensen het in de gaten krijgen. Het feit dat ik dit nog op mag schrijven en publiceren betekent dat er nog niet een echt gevaar voor hen op de loer ligt. Ondanks het feit dat ze ons zien als hun eigendom, hun bezit, hun batterij. Hun handlangers gedragen zich als de meesters en daar zijn er honderden miljoenen van.

Toch wordt er een eind aan gemaakt. Ik heb er nu wel lang genoeg over nagedacht, ze weten nog maar één oplossing om zichzelf in het zicht van hun onverbiddelijke ondergang te redden.

PLAN B

Het Grote Plan (A) is uitgewerkt.

Tijd voor een nieuw plan. Het Reddingsplan (B) is al even in werking. Alles wat leeft groeit, zelfs als het tot “stof” is vergaan. Er is vanaf het begin van de Nieuwe Wereldorde – die samenvalt met het begin van de Industriële Revolutie – op alle mogelijke manieren gesloopt. Niet alleen de overblijfselen van de Oude Wereldorde. Vooral de natuur heeft het moeten ontgelden. Alle “uitvindingen” zijn verslechteringen voor mens en milieu. Hoe kun je dit anders verklaren dan doelbewuste vernietiging van het leven. En stoppen doet het niet.

Ze proberen zich te redden, met een klein deel van hun vermeende eigendom, de slavenpopulatie. De massa wordt bezig gehouden met het verder vernietigen van hun leefomgeving. Zelfvernietiging dus. Hoe gaan ze dit in vredesnaam doen, nemen ze honderden miljoenen mensen mee hun ondergrondse bunkersysteem in? We weten het niet. Het zou kunnen. Tunnels, bunkers of misschien achter de ijsmuur van Antarctica? U weet wel: daar waar alle strijdende naties op “het wereldtoneel” opeens vrinden worden in het tegenhouden van nieuwsgierigen….

Het is u bekend er ieder jaar wereldwijd 8 miljoen kinderen verdwijnen?

Dit cijfer stamt uit 2015, recentere gegevens kan ik niet vinden. Een deel wordt teruggevonden, hetzij dood of levend en misbruikt, verkocht. Een groot deel komt niet meer terug, ze verdwijnen gewoon van de aardbodem. Het bleek dat van de gemelde gevallen van vermiste kinderen het:

  • 13,1% betrof van kinderen tussen 0 en 6 jaar
  • 18,2% waren kinderen tussen 7 en 12 jaar
  • In 68,6% van de gevallen ging het om kinderen tussen 13 en 17 jaar.

Worden deze kinderen ergens, waar dan ook, volgens een nieuw Groot Plan opgeleid en geïndoctrineerd om na een wereldwijde catastrofe de aarde wederom te bevolken, zoals dat 250 jaar geleden is gebeurd? In dat geval kunnen ze de huidige 8 (of 5?) miljard mensen rustig aan hun lot overlaten en zichzelf laten vernietigen. Als ze na deze “holocaust” weer met een nieuw plan terugkeren, weten ze wel raad met een enkele overblijver. Dan wordt er weer een nieuwe geschiedenis geschreven en worden er weer “kruistochten” en “revoluties” georganiseerd en 30- en 80- en 100-jarige oorlogen. Allemaal fictief, slechts met de bedoeling om “Indianen”, Tartaren, Katharen, Protestanten, Joden, Moslims, zwarten, Palestijnen, om maar een paar te noemen, uit te roeien, in krankzinnigengestichten op te sluiten, etc.

Stel dat het zo gaat.

Is dit monster dan tegen te houden, nee, ook al zou de hele wereldbevolking in opstand komen? De handlangers zijn immers alleen maar bezig om ons te entertainen in het circus wat onze wereld heet. Alles wordt in het werk gesteld om de groei te stoppen, alsof ze bang zijn dat er iets “knapt”, zoals een zeepbel uit elkaar barst. En er weer een soort Zondvloed over de wereld wordt uitgestort. Alles wat leeft groeit en verbruikt zuurstof. Echt leven, wel te verstaan.

Echt leven volgens de wetten der natuur doen we al vanaf het begin niet, want we liggen aan een gouden ketting. Er is geen sprake van vrijheid, we weten niet eens hoe dat werkt. Het lijkt er sterk op dat wij afstammelingen zijn van de vorige lichting gestolen kinderen. En dat we als angstige en goedgelovige slavenpopulatie zijn doorgefokt tot de honderd miljard die de aarde hebben overspoeld en waarvan er nog maar tussen de 5 en 8 miljard in leven zijn. En zich met vrijwel niets in leven moeten houden.

Wat nu? Plan C?


Source: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2024/08/23/de-nieuwe-wereldorde-het-grote-plan-a/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....