‘Spicy’ Phoenix Mercury guard Sophie Cunningham trok de aandacht met haar pregame-outfit voorafgaand aan de wedstrijd van het team tegen de New York Liberty op maandag.

Phoenix Mercury Screenshot

De Mercury deelde een slow-motion video van Cunningham die de kleedkamer van Footprint Arena binnengaat op sociale media, met een bijschrift dat verwijst naar de populaire show “Love Island”: “Deze week komt er een hete nieuwe bom binnen in de villa,” schreef het team op X, voorheen bekend als Twitter.

Fox News Screenshot

Vrijheid-liefhebbende strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% met code RVM10

Toch leek niet iedereen enthousiast over de post, aangezien het team moeite heeft om consistent succes te vinden na hun terugkeer na de Olympische pauze.

Dit was lang niet de eerste keer dat Sophie een catwalk-modelroutine deed in een van haar pre-game outfits. Bekijk:

[embedded content]
[embedded content]
[embedded content]

De Mercury kreeg op maandag weer een tegenslag te verwerken, door met 84-70 te verliezen van de Liberty. Cunningham droeg drie punten bij tijdens de wedstrijd.

Phoenix Mercury guard Sophie Cunningham (9) schiet over New York Liberty guard Sabrina Ionescu (20) tijdens het eerste kwart in Footprint Center op 26 augustus 2024, in Phoenix.

Cunningham, die collegebasketbal speelde in Missouri, was de grootste scorer aller tijden van de school en gemiddeld 7,7 punten per wedstrijd in 31 optredens voor de Mercury dit seizoen. Haar schietpercentages staan op 42% vanuit het veld en 37% van achter de driepuntslijn.

[embedded content]

Ondanks hun recente uitdagingen, blijft Phoenix in een sterke positie om de playoffs te halen.

De Mercury staat momenteel op de zesde plek in de WNBA-standen, met een voorsprong van twee wedstrijden op de Indiana Fever in de overwinning kolom. De top acht teams gaan verder naar de postseason.

Met negen wedstrijden die nog in de reguliere competitie te spelen zijn, die voor de Mercury eindigt op 19 september, moet het team hun momentum behouden om een playoff-plek te veroveren en eventuele tegenslagen aan het einde van het seizoen te vermijden.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/spicy-wnba-bombshell-causes-a-stir-with-runway-model-pre-game-outfits-videos/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....