Lara Trump, bekend om haar politieke activisme en media-aanwezigheid, heeft een nieuw terrein betreden—muziek.

Ze heeft afgelopen vrijdag haar eerste muziekvideo, “Hero,” uitgebracht, een aangrijpende ballade gewijd aan eerste hulpverleners.

Breitbart Screenshot

De video toont Lara Trump die piano speelt, afgewisseld met dramatische beelden van brandweermannen die in vlammen duiken en foto’s van officieren die tijdens hun dienst zijn gevallen.

Vrijheid-Lievende Strandmode van Red Beach Nation – Bespaar 10% met Code RVM10

G geproduceerd door LJ Fino, president van First Class Label Group, en uitgevoerd als een duet met artiest Madeline Jaymes, heeft het nummer tot doel de moed en offers van de eerste hulpverleners gemeenschap te eren.

Madeline Jaymes uitte haar waardering voor Lara Trump’s begrip van de diepgaande boodschap van het nummer.

In een gesprek met Breitbart News zei Jaymes: “Er is niets memorabeler in de muziekwereld dan het creëren van nummers met mensen die de boodschap die je wilt delen echt waarderen en begrijpen. Zeggen dat het geweldig was om met Lara Trump samen te werken, is een understatement. Waar mijn muziek me ook brengt, ik zal altijd onze ervaring met het maken van Hero koesteren.”

[embedded content]

Het nummer begint met de ontroerende regels, gezongen door Jaymes: “Je geeft je leven om een ander leven te redden. Je risico je eigen leven voor iemand die je zelfs niet kent, dit kan geen talent zijn, moet een gave zijn.” Het verkent verder de thema’s van moed en opoffering, culminerend in een krachtig refrein: “Je gaat door het vuur, en de vlammen stijgen—je bent mijn held, je bent mijn held.”

Lara Trump’s eigen couplet versterkt de moed van eerste hulpverleners: “Zonder jouw moed, hebben we allemaal pech. Het kost veel om jou als laatste en iedereen als eerste te stellen. Met jouw hart zouden ze goud kunnen maken.”

LJ Fino deelde met Breitbart dat de aangrijpende beelden van gevallen hulpverleners in de video zijn verkregen uit de End of Watch-databases, inclusief velen die eerste hulpverleners van 9/11 waren.

Fino suggereerde ook meer samenwerkingsprojecten met Lara Trump in de toekomst, wijzend op de spannende vooruitzichten. “Het was spannend om met Lara Trump aan haar eerste muziekvideo te werken. Terwijl ze momenteel gefocust is op haar werk bij de RNC, kunnen fans absoluut uitkijken naar enkele spannende nieuwe muziekprojecten die binnenkort komen,” zei Fino.

In haar gesprek met Breitbart ging Lara Trump dieper in op haar muzikale reis, waarbij ze het beschreef als een “geweldig creatief uitlaatklep” dat haar immense vreugde en voldoening heeft gebracht. “Ik heb echt genoten van elk aspect—van het schrijven tot het opnemen in de studio tot het verfijnen van de muzikale arrangementen—en ik ben enthousiast om mijn passie voor muziek met de wereld te delen,” merkte ze op.

Deze muzikale onderneming volgt op haar eerdere release, “Anything is Possible,” mede geschreven en geproduceerd met notable namen uit de industrie, waaronder Stacy Barthe, die nummers heeft geschreven voor Rihanna en Britney Spears.

Bovendien ondervond Trump’s vertolking van Tom Petty’s “I Won’t Back Down,” die afgelopen herfst werd uitgebracht, aanzienlijke uitdagingen, door gecensureerd te worden op billboards en verschillende streamingplatforms.

De onderdrukking strekte zich uit tot haar volgende singles, met vertragingen en gewijzigde verkooprapportage-metrieken die mogelijk de chart-eligibiliteit beïnvloedden.

Ondanks deze obstakels blijft Lara Trump een pad banen in de muziekindustrie, waarbij ze haar passie voor activisme en kunst mengt in een unieke mix die zoekt te inspireren en aan te sluiten bij een breed publiek.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/lara-trump-drops-hero-music-video-honoring-first-responders-video/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....