Judy Ann Melchior, de bekende amazone, verkoopt haar gloednieuwe stoeterij in Neerpelt. Het uitgestrekte domein van 9 hectare is voorzien van een binnen- en buitenpiste, ruime paardenboxen, een stapmolen en een prachtige villa. Het is een paradijs voor paardenliefhebbers, maar het prijskaartje is dan ook niet mis. Voor ongeveer 10 miljoen euro kan dit stukje paardenhemel van jou zijn.

De stoeterij is gelegen in een ideale omgeving, op slechts enkele minuten van het centrum van Neerpelt en toch omringd door groen. Het is een perfecte uitvalsbasis voor ruiters, zowel uit binnen- als buitenland. In de regio zijn er tal van andere paardencentra en stoeterijen te vinden, waardoor er veel expertise en knowhow aanwezig is.

Judy Ann Melchior is geen onbekende in de paardenwereld. Ze is de dochter van de steenrijke paardenfokker Leon Melchior en heeft zelf ook haar sporen verdiend als ruiter. Ze behaalde zelfs een bronzen medaille op het WK. Tegenwoordig ligt haar focus voornamelijk op Zangersheide, de stoeterij die haar vader heeft opgebouwd tot een wereldwijd bekend centrum voor wetenschappelijk onderzoek naar paardengenetica en fokkerij.

Met de verkoop van haar nieuwe stoeterij in Neerpelt zet Judy Ann Melchior een nieuwe stap in haar carrière. Het is een unieke kans voor paardenliefhebbers om een prachtig stukje paardenparadijs te bemachtigen. Maar zoals altijd geldt: kwaliteit heeft zijn prijs.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240828_94459096

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....