Mark Gonzales van First National Bullion spreekt met Josh Sigurdson over de verontrustende nieuwe geldautomaattechnologie die in de Verenigde Staten wordt geïntroduceerd. Deze technologie vereist een soort digitale ID, mogelijk zelfs een vaccinpaspoort, om toegang te krijgen tot je geld. In Virginia is een nieuwe geldautomaat ontdekt die handpalmscans, kentekenlezers en digitale ID-scans vereist. Deze ID-scans worden vermoedelijk gebruikt voor vaccinatiepaspoorten, maar kunnen ook worden gebruikt voor sociaal krediet of koolstofkredieten. De geldautomaat is gemaakt door Hyosung.

Er zijn al digitale ID’s ingevoerd in Sierra Leone, Kenia, Nigeria, Australië, het VK, de EU, Canada en de Verenigde Staten. Deze ID’s worden gekoppeld aan centrale bank digitale valuta (CBDC’s) en kunnen worden gebruikt om de toegang tot bankrekeningen te beperken op basis van gedrag en naleving. Dit alles maakt deel uit van de Grote Reset en de opkomst van 15 Minute Cities.

In deze video worden de uitdagingen besproken die ons te wachten staan en worden suggesties gegeven over hoe we ons kunnen voorbereiden op deze veranderingen.

Bron: World Alternative Media

Info, tips of meedoen?
Het Andere Nieuws: hetanderenieuws @ vriendenplek.email

Docu’s met Nederlandse ondertiteling? Op Het Andere Nieuws staan er inmiddels ruim 400! (Klik op de afbeelding)

NIEUW! Dump je video

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:


Source: https://www.hetanderenieuws.nl/vaccinatie-pas-nodig-voor-om-toegang-te-krijgen-tot-uw-geld-nieuwe-digitale-id-pinautomaten-nederlands-ondertiteld/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....