Model en voormalige Democraat Adrianne Curry hield dinsdag niet terug toen ze een aanval deed op de Democratische Partij en haar supporters.

Deze vurig discussie volgde op een conflict op sociale media met miljardair en Shark Tank investeerder Mark Cuban, zoals gerapporteerd door Fox News.

De controverse begon toen Cuban Vice-president Kamala Harris in een bericht prees, waarbij hij zei dat zij de Democratische Partij in een nieuwe richting leidde.

Vrijheid-Lievende Strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% met code RVM10

“Kamala Harris houdt zich niet aan de beleidslijnen van de Democratische Partij. Kamala Harris definieert haar eigen beleid, en de Democratische Partij volgt haar,” beweerde Cuban. “Ze herdefinieert letterlijk de partij.”

Curry, die in 2003 het eerste seizoen van America’s Next Top Model won, gaf een krachtig antwoord: “WELKE BELEIDEN??????? De enige die ze heeft genoemd waren DIE VAN TRUMP.”

Haar scherpe kritiek viel niet in goede aarde bij iedereen. Een gebruiker op sociale media reageerde en wuifde Curry’s opmerkingen weg, terwijl hij suggereerde dat ze misschien ooit “zou groeien en volwassen zou worden als persoon” en haar aanraadde om “betrouwbare journalisten” te zoeken voor betere informatie.

Maar Curry was niet van plan om zich te verontschuldigen. Ze verdubbelde haar kritiek op dinsdag en onthulde haar diepe ontgoocheling over de partij die ze ooit steunde.

“Ik was een levenslange Democraat. Waarom zou ik de partij belonen die me heeft verraden, vrouwen heeft verraden en voortdurend haar kiezersbasis verraden door selectie in plaats van verkiezingen?” vroeg ze doelbewust. “Bernie EN RFK Jr. zijn gerold door een corrupt en opgeblazen systeem. F*** HEN.”

Curry’s frustraties hielden daar niet op. Ze plaatste een reeks verbale aanvallen over de verraad van de Democratische Partij aan haar principes en de manipulatie die ze binnen het politieke systeem heeft waargenomen.

Reflecterend op haar reis van toegewijde Democraat naar vocale criticus, plaatste ze een beroemde GIF uit Star Wars: Episode III waarin een personage klaagt: “Zo sterft de vrijheid… met daverend applaus.”

In een lange post beschreef ze hoe ze teleurgesteld raakte in de partij en benadrukte belangrijke momenten die leidden tot haar veranderde kijk. “IK WAS een levenslange Democraat. Ik zal nooit het moment vergeten waarop ik zag hoe Obama zich ging omringen met de globalistische oorlogsmonteur Bush… of wanneer de media zo verheugd begon te praten over Bush. Ik zal nooit vergeten wanneer ze extremistische opvattingen over geslacht, identiteit en kinderen gingen pushen… en dan mensen gingen GASLIGHTEN hierover. Ik zal nooit hun campagne vergeten om Amerikanen te overtuigen dat morbide obesitas gezond is. Om de betaalde experts te vertrouwen.” Ze stopte daar niet. Curry richtte zich ook op de manier waarop de partij de primaries heeft behandeld, en verklaarde: “Ik zal nooit vergeten dat ze Bernie twee keer hebben beroofd en later RFK Jr. van die zoete democratie waarvan ze beweren dat ze ervoor zijn, om Hillary & Kamala TE INSTALLEREN. Ik zal nooit vergeten al die Trump-media hoaxes die ik in 2020 heb ontkracht door de volledige ongecensureerde video’s te bekijken.”

In een daaropvolgende post ging Curry in op de tegenreactie die ze heeft ondervonden voor het uitspreken van haar mening. “De smeercampagne tegen mij voor het zeggen van deze dingen is ongenadig geweest. Ik heb stalkers die mijn leven infiltreren. Ik heb mensen die beweren dat ik van elke soort IST en PHOBE ben. Het is alsof je een sekte verlaat.”

Dit stuk werd geschreven door LifeZette News Staff op 28 augustus 2024. Het verscheen oorspronkelijk in LifeZette en wordt gebruikt met toestemming.

Lees meer op LifeZette:
Harris gaat eindelijk akkoord met een interview – Maar wie zal de vragen stellen?
Oasis komt officieel weer samen, bevestigd door de Gallagher-broers
‘Never Walz’ campagne steelt de show op de staatsbeurs [VIDEO]


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of contentpartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/model-adrianne-curry-battles-mark-cuban-over-kamalas-policies/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....