Er is één ding dat links Nederland bijzonder goed beheerst: wegkijken. Terwijl onze samenleving onder druk staat door de aanhoudende instroom van immigranten, kiest links ervoor om de kop in het zand te steken, als een struisvogel die weigert de realiteit onder ogen te zien. Dit is geen toevalligheid; dit is een bewuste keuze om de harde waarheid te ontlopen, en het gebeurt niet alleen in de landelijke politiek, maar ook op lokaal niveau – zoals in de gemeenteraad van Den Haag.

Ben aanwezig bij een werkbespreking van de Haagse gemeenteraad over demografische ontwikkelingen. Helaas gaan PvdA, HSP en Denk weg als de spreker start die harde cijfers gaat presenteren over de gevolgen van migratie. Lekker blijven dromen, collega’s. #kopinhetzand

Rita Verdonk (Hart voor Den Haag), een van de weinigen altijd heeft durft te zeggen waar het op staat, liet op X weten hoe het er werkelijk aan toegaat in het Haagse stadhuis. Tijdens een werkbespreking over demografische ontwikkelingen, koos een aantal linkse partijen – PvdA, HSP (Haagse Stadspartij red.) en Denk – ervoor om simpelweg op te stappen toen de spreker begon met het presenteren van harde cijfers over de gevolgen van migratie. Ja, u leest het goed: ze liepen weg! Wat een walgelijke vertoning van politieke lafheid. In plaats van de feiten onder ogen te zien, kiezen ze ervoor om lekker te blijven dromen en de realiteit te negeren. Het was niet zomaar een spreker waarvoor ze wegliepen, het was Dr. Jan van de Beek, een deskundige op gebied van migratie-economie en demografie.

Verdonk, die we allemaal kennen als IJzeren Rita, schroomde niet om hun gedrag genadeloos te bekritiseren. “Lekker blijven dromen, collega’s. #kopinhetzand,” schreef ze terecht op X. En ze had gelijk! Dit is precies het probleem met links in Nederland: ze willen niet horen wat ze niet willen weten. De realiteit van de demografische veranderingen die door massa-immigratie worden veroorzaakt, past niet in hun utopische plaatje van een grenzeloze, multiculturele samenleving. Dus wat doen ze? Ze lopen weg, letterlijk!

Aanraders ok voor de weggelopen collega’s: “De grenzeloze verzorgingsstaat” en de “migratiemagneet” (verschijnt binnenkort) van @demo_demo_nl Jan van de Beek

Maar Rita Verdonk liet het daar niet bij. In een volgende tweet wees ze deze wegkijkers nog eens fijntjes op de boeken van Jan van de Beek – “De grenzeloze verzorgingsstaat” en de aankomende “migratiemagneet.” Want ja, het is hoog tijd dat deze linkse dromers wakker worden en gaan begrijpen wat hun naïeve beleid betekent voor Nederland. Maar laten we eerlijk zijn: de kans dat ze deze boeken daadwerkelijk gaan lezen is nihil. Ze blijven liever in hun bubbel, waar de negatieve gevolgen van migratie simpelweg niet bestaan.

Dit is precies wat links doet: ze sluiten hun ogen voor de realiteit en weigeren verantwoording te nemen voor de problemen die ze zelf hebben gecreëerd. Ze zien niet in dat hun beleid onze samenleving uit elkaar trekt, dat het onze demografische balans verstoort en dat het onze verzorgingsstaat onhoudbaar maakt. Maar de waarheid zal hen vroeg of laat inhalen. En tegen die tijd zullen ze niet meer kunnen wegkijken.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!

Het is aan de rest van Nederland om te blijven aandringen op een eerlijke discussie over migratie en de gevolgen ervan. Want zolang links blijft wegkijken, zullen wij de harde feiten onder ogen moeten zien – en de strijd voortzetten om ons land te beschermen tegen de catastrofale gevolgen van hun politieke waanbeelden.


Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/immigratie/rita-verdonk-hart-voor-den-haag-legt-het-weer-bloot-links-blinkt-uit-in-wegkijken-en-struisvogelpolitiek

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....