De doe-het-zelfwinkel Lowe’s is het nieuwste bedrijf dat zijn “diversiteit, gelijkheid en inclusie” beleid intrekt te midden van een conservatieve campagne op sociale media.

De beslissing kwam na een onderzoek door een Lowe’s-executive door de populaire actievoerder Robby Starbuck. In de afgelopen maanden heeft Starbuck’s activisme ervoor gezorgd dat de motorfabrikant Harley-Davidson de DEI-beleidslijnen heeft teruggedraaid, evenals landbouwbedrijven Tractor Supply en John Deere.

Vrijheid-Lievende Strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% met code RVM10

De beslissing van Lowe’s om zijn bedrijfsbeleid over DEI-initiatieven te wijzigen kwam voordat de conservatieve actievoerder het bedrijf blootlegde.

In een video van drie minuten die op X werd geplaatst, somde Starbuck de preventieve veranderingen op: Lowe’s zal zich terugtrekken uit de Human Rights Campaign Corporate Equality Index, waar bedrijven worden beoordeeld op hun inclusiviteit voor LGBTQ+ individuen.

Ook heeft het beloofd om donaties aan trots “of andere splijtende evenementen” te verbieden en beëindigt het de Employee Resource Groups gericht op ras of seksuele geaardheid.

X Screenshot – Robby Starbuck

“We dwingen nu multibillion dollar organisaties om hun beleid te veranderen zonder dat ze zelfs maar iets posten, uit angst dat zij het volgende bedrijf zijn dat wij blootleggen,” schreef Starbuck op zijn sociale media-profiel. “We winnen en één voor één zullen we de rede terugbrengen in het bedrijfsleven in Amerika.”

Hij voegde eraan toe dat zijn beweging “een kracht is om rekening mee te houden”, en moedigde bezorgde volgers aan om hun wokeness op de werkvloer bloot te leggen met tips en bewijs naar [email beschermd].

Hij ontving brede lof op sociale media van supporters van zijn campagne.

X Screenshot – Nancy Pearcey
X Screenshot – Sassafrass84
X Screenshot – SourPatchLyds

Hij ontving ook sterke… Voor de rest van dit verhaal, bezoek WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/lowes-becomes-latest-corporation-to-backtrack-on-dei-policies-as-conservative-campaign-builds-momentum-video/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....