We nemen een sprongetje terug naar 2011, 13 jaar geleden, met een oude documentaire van Prison Planet: “De Chemtrail Doofpot” van Rosalind Peterson.

In deze documentaire van meer dan een uur onthult Peterson haar eerste ervaringen met het onderzoeken van chemtrails, nadat ze door een medewerker van de reclassering in Mendocino County op het fenomeen werd gewezen. Ze begon het onderwerp grondig te bestuderen en ontdekte dat vliegtuigen die chemtrails achterlieten, in een cirkelvormige route om het district vlogen, waardoor ze het gebied in slechts drie uur tijd met een bewolkte waas bedekten. Peterson verwijst naar NASA-studies die aantonen dat chemtrails zich ontwikkelen tot door mensen gemaakte wolken, wat bijdraagt aan kunstmatige klimaatverandering. Ze beweert echter dat NASA de werkelijke aard van chemtrails probeert te verdoezelen en mensen probeert te overtuigen dat het om een natuurlijk fenomeen gaat. Dit verhaal wordt volgens haar klakkeloos overgenomen door weer- en satellietobservatoria, die erkennen dat chemtrails het weer beïnvloeden, maar deze in hun publieke rapportages nog steeds als natuurlijke weerfronten bestempelen.

Bron: Prison Planet

Heb je info, tips of wil je meedoen?
Neem contact op met Het Andere Nieuws: hetanderenieuws @ vriendenplek.email

Wil je docu’s met Nederlandse ondertiteling bekijken? Op Het Andere Nieuws vind je inmiddels meer dan 400 titels! (Klik op de afbeelding)

NIEUW! Dump je video

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op onze eigen censuurvrije mediaplatforms:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws


Source: https://www.hetanderenieuws.nl/docu-de-chemtrail-doofpot-rosalind-peterson-nederlands-ondertiteld/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....