Kamala Harris stapte onlangs weer in de schijnwerpers na haar nominatie, en begon een twee dagen durende campagnebus tour in Georgia met de gouverneur van Minnesota, Tim Walz.

Hun eerste stop was Liberty County High School in Hinesville, waar Harris de schoolband toesprak, in een poging hen te inspireren met een mix van enthousiasme en complexe retoriek, zoals gerapporteerd door Gateway Pundit.

De band reageerde door het vechtslied van de school te spelen, maar de sfeer bleef ongemakkelijker dan opbeurend. Harris’ toespraak werd gekenmerkt door een reeks onsamenhangende gedachten en overdreven gebaren terwijl ze probeerde contact te maken met de studenten.

Vrijheid-Lievende Strandmode van Red Beach Nation – Bespaar 10% met Code RVM10

Haar benadering kwam over als een “coole moeder” die probeert te relateren, in plaats van een presidentiële figuur. Gouverneur Walz, die optrad als een ondersteunende figuur, nam de rol van de “coole leraar” op zich, maar zelfs zijn aanwezigheid kon de toespraak niet redden van het platvallen. Zoals opgemerkt door de Gateway Pundit, liet de algemene indruk veel te wensen over.

Een videoclips van Harris’ toespraak, gedeeld door de Trump campagne, benadrukte de uitdagende aard van het moment, met het onsamenhangende leverings en ongemakkelijke energie.

Zelfs wanneer je de volledige video bekijkt die is gepost door Forbes Breaking News, is het duidelijk dat de toespraak moeite had om Harris als een krachtige leider te presenteren, ondanks de aanwezigheid van Walz en zijn pogingen om de sfeer te verbeteren.

[embedded content]

Harris begon met het enthousiast prijzen van de bandleden, en noemde hen “leiders” en benadrukte dat de toekomst van de natie op hun schouders rustte. Ze probeerde een persoonlijke connectie te creëren door haar eigen ervaringen in een schoolband te herinneren, in de hoop een snaar te raken bij de studenten.

Echter, de toespraak verviel al snel in een reeks afgezaagde uitspraken en bekende clichés. Wat bedoeld was als een inspirerende boodschap voelde uiteindelijk repetitief en geoefend aan, waardoor het voor haar woorden moeilijk was om echt te resoneren bij het publiek.

Naarmate de toespraak vorderde, werd het duidelijk dat de studenten met niet veel meer dan een standaard pep talk waren achtergelaten.

Harris’ poging om leiderschap, teamwork en veerkracht te bespreken kwam over als meer een chaotische pep talk dan een goed doordachte toespraak.

Uitspraken zoals “Soms raak je de noot, soms niet,” waren bedoeld om wijsheid over te brengen, maar de algehele toon voelde meer als een generieke motivational speech die niet helemaal het doel raakte.

Zelfs J.D. Vance reageerde op de toespraak op X, en vergeleek Harris’ levering met het praten met zijn tweejarige, wat de disconnect tussen haar bedoelde boodschap en de werkelijke impact verder benadrukte.

Dit stuk werd geschreven door LifeZette News Staff op 29 augustus 2024. Het verscheen oorspronkelijk in LifeZette en wordt met toestemming gebruikt.

Lees meer op LifeZette:
Harris Gaat Eindelijk Op De Interview In – Maar Wie Zal De Vragen Stellen?
CNN Velt Hardoordeel Over Harris voor Walz naar Eerste Interview Te Brengen: ‘Zwakke Zet’ [VIDEO]
‘Baywatch’ Ster Jeremy Jackson Geeft Toe Dat Hij Naar Costars’ Badpakken Snuffelde [VIDEO]


De meningen die worden uitgesproken door bijdragers en/of inhoudpartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM Nieuws. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van uw eigen commentary.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/kamalas-georgia-tour-cringe-word-salad-for-kids-video/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....