Het is tegenwoordig bijna een zeldzaamheid om een politicus te zien die daadwerkelijk het belang van zijn eigen land en volk vooropstelt. Gelukkig hebben we nu PVV ministers zoals Fleur Agema, die niet bang zijn om de juiste beslissing te nemen, ook al komt daar kritiek op. Terwijl de linkse goegemeente, aangevoerd door de altijd zo voorspelbare Sophie in ‘t Veld, weer met het racisme-etiket zwaait, heeft Agema simpelweg gedaan wat elke staatsvrouw zou moeten doen: voor haar eigen mensen zorgen.

Als racisme het wint van de ratio. Met volksgezondheid en mensenlevens als inzet.

Zowel ambtenaren als het RIVM hebben minister Agema geadviseerd om ruim 10.000 vaccins tegen het mpox-virus te doneren aan landen in Afrika
trouw.nl/a/~a2d32db7/

Het is werkelijk te gek voor woorden dat Agema nu wordt beschuldigd van racisme, alleen omdat ze weigert om ruim 10.000 vaccins tegen het mpox-virus naar Afrika te sturen. Deze vaccins zijn immers bedoeld om hier in Nederland onze bevolking te beschermen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de minister ervoor kiest om een stevige voorraad aan te houden – precies zoals het RIVM heeft geadviseerd. Want laten we eerlijk zijn: wat heb je eraan om “ongeveer” genoeg vaccins te hebben? Het gaat hier om de volksgezondheid, om het beschermen van onze eigen burgers!

Sophie in ‘t Veld en consorten kunnen nog zo hard roepen dat dit een kwestie van racisme zou zijn, maar dat grenst aan pure demagogie. Wat Agema doet, is niets anders dan rationeel handelen in het belang van Nederland. In plaats van zich te laten meeslepen door emotionele chantage, heeft ze ervoor gekozen om te doen wat juist is: zorgen dat Nederland voorbereid is op een mogelijke uitbraak, en niet gokken op “ongeveer voldoende” vaccins.

En laten we niet vergeten: in een democratie adviseren ambtenaren en instituten, maar het zijn de ministers die beslissen. Dat is hoe het hoort, en dat is precies wat Agema heeft gedaan. Ze heeft de adviezen gewogen en heeft een weloverwogen beslissing genomen. En als dat betekent dat Nederland haar eigen vaccins behoudt totdat er nieuwe voorraden zijn, dan is dat volkomen gerechtvaardigd.

Het is juist dit soort leiderschap dat we nodig hebben in Nederland – een minister die niet buigt voor de politieke correctheid, maar die daadwerkelijk het belang van haar eigen land vooropstelt. Agema toont hiermee aan dat ze begrijpt waar het in de politiek om zou moeten gaan: het beschermen van de eigen bevolking. En als dat betekent dat we even moeten wachten met donaties aan het buitenland, dan is dat een rationele keuze die niets met racisme te maken heeft, maar alles met gezond verstand.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!

Dus laten we deze beslissing niet afdoen als een misplaatste vorm van egoïsme of, nog erger, racisme. Wat Agema hier heeft gedaan, is leiderschap tonen in een tijd waarin dat hard nodig is. Eerst zorgen dat onze eigen mensen veilig zijn, dat is waar het om gaat. De rest komt daarna. Sophie in ‘t Veld kan nog zoveel schreeuwen op X, maar het is duidelijk: Agema heeft het enige juiste gedaan. En dat zouden meer politici moeten doen.


Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/minister-fleur-agema-doet-wat-nodig-is-eerst-voor-onze-eigen-mensen-zorgen-links-over-de-zeik

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....