Toen Prepper All-Naturals zijn grootste uitverkoop ooit lanceerde voor de 4e juli, was de reactie niets minder dan verbazingwekkend. Amerikanen willen inslaan op langetermijn opbergsteaks en deze zomer is het moment om dat te doen.

Maar aan alle goede dingen komt een einde. Nadat we de speciale actie een week, toen een maand hadden verlengd, hebben we het voortgezet omdat de vraag naar all-American, sous vide, freeze dried Ribeye, NY Strip, Tenderloin en “Original Steak” nooit hoger is geweest. Met een houdbaarheid van 25 jaar en slechts één ingrediënt — rundvlees — is het gemakkelijk te begrijpen waarom.

Deze Labor Day is de laatste dag om te profiteren van 35% korting met de promotiecode “freedom35”. Aangezien de rundvleesprijzen blijven stijgen, is het onvoorstelbaar dat dit niveau van korting ooit weer beschikbaar zal zijn.

Bezoek preparewithbeef.com en sla in tussen nu en maandag en gebruik de promotiecode “freedom35” bij het afrekenen.


De meningen van bijdragers en/of contentpartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van je eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/now-through-labor-day-the-final-prepper-beef-special/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....