In een zet die een heftige discussie heeft aangewakkerd, namen twee vrouwelijke luchtvaartpassagiers op een vlucht van Guiyang naar Shanghai het heft in eigen handen toen het eindeloze gehuil van een peuter te veel werd om te verdragen.

Volgens berichten vond het incident plaats op 24 augustus aan boord van een Juneyao Airlines-vlucht, en de details hebben sindsdien het internet in vuur en vlam gezet, zoals gerapporteerd door de New York Post.

Het jonge kind, dat naar verluidt met haar grootouders reisde, huilde continu gedurende bijna de gehele drie uur durende reis. Volgens een verklaring van de luchtvaartmaatschappij was het woede-aanval van het kind zo overweldigend dat sommige passagiers gebruik maakten van tissues om het lawaai te blokkeren, terwijl anderen naar de achterkant van het vliegtuig verhuisden om de commotie te ontvluchten.

Vrijheid-Lievende Strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% Met Code RVM10

Overduidelijk genoeg is, besloten twee vrouwelijke passagiers om actie te ondernemen.

In een zet die veel mensen heeft geschokt, begeleidden deze passagiers de huilende peuter naar het toilet van het vliegtuig, en sloten haar effectief binnen om haar een “les te leren.” Verbazingwekkend genoeg maakte de grootmoeder van het kind bezwaar en liet ze de ongevraagde timeout plaatsvinden.

De vrouwen legden het incident vast op video en plaatsten het op Douyin, het Chinese equivalent van TikTok, met een van hen die zichtbaar binnen het toilet was met het ontstelde kind. In de video zijn de vrouwen te horen die ultimatum geven aan het kind, met de boodschap: “Als je stopt met huilen, zal tante je terugbrengen naar oma,” en, “We laten je niet eruit tenzij je stopt met huilen.”

[embedded content]

In eerste instantie leken de vrouwen behoorlijk trots op hun zogenaamde “discipline” methode. Een van hen schreef zelfs in een nu verwijderde social media-post dat het gehuil van het kind zo ondraaglijk was dat passagiers wanhopig probeerden het geluid te overstemmen. Ze leken hun acties te rechtvaardigen als een noodzakelijke maatregel om de rust in de cabine te herstellen.

Echter, de tegenreactie was snel. Juneyao Airlines gaf snel een verklaring uit waarin de acties van de vrouwen werden veroordeeld en waarvoor werd ingeschakeld bij de flightcrew, waarbij werd erkend dat zo’n incident nooit had mogen gebeuren. De excuses van de luchtvaartmaatschappij deden weinig om de opwinding die online opkwam te stuiten.

Critici op sociale media hielden niet terug. Een commentator op Weibo, een populair Chinees sociaal mediaplatform, merkte op: “Volwassenen in de dertig kunnen emotionele inzinkingen hebben, maar mensen staan peuters niet toe om de hunne te hebben.”

Een andere gebruiker drong aan op juridische consequenties voor de grootmoeder en de twee vrouwen en dat de sociale diensten moesten ingrijpen.

Ondanks de wijdverspreide veroordeling, ondersteunde een klein aantal commentatoren de drastische acties van de vrouwen, waarbij een gebruiker schreef: “Om eerlijk te zijn, sommige kinderen kunnen niet zonder enige opvoeding.”

Dit incident heeft een bredere discussie geopend over hoe de samenleving omgaat met de uitdagingen van reizen met jonge kinderen, en werpt vragen op over waar de lijn tussen discipline en wreedheid ligt.

Dit stuk werd geschreven door LifeZette News Staff op 30 augustus 2024. Het verscheen oorspronkelijk in LifeZette en wordt met toestemming gebruikt.

Lees meer op LifeZette:
CNN Veroordeelt Harris Voor Het Meenemen Van Walz Naar Eerste Interview: ‘Zwakke Zet’ [VIDEO]
‘Baywatch’ Ster Jeremy Jackson Geeft Toe Dat Hij Kostuums Van Co-Stars Heeft Gesnoven [VIDEO]
JD Vance Tegen Kamala Harris: ‘Ga Naar De Hel’ Over Trump Aanval [VIDEO]


De meningen die door bijdragers en/of contentpartners worden geuit, zijn die van henzelf en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/in-flight-chaos-passengers-take-discipline-into-their-own-hands-with-crying-toddler-video/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....