Ik ben nu iets tegengekomen waarvan ik denk dat het een verklaring is waarom sommigen onder ons het liefst genderneutraal door het leven wensen te gaan. Over polarisatie en de constante spiegeling van feiten. Over de beweringen dat we een ander tijdperk ingaan, het tijdperk van de man maakt plaats voor het nieuwe tijdperk van de vrouw. Het zou in de sterren staan geschreven. Wie bedenkt het?

Ondanks het feit dat nog nooit iemand in staat is geweest om het Y-chromosoom te isoleren en te categoriseren, moet het volgens sommigen toch bevrijd worden; het bestaan ervan heeft een symbolische waarde, zolang het nog niet is bewezen. In het stuk wordt ook geschreven dat een en ander in het leven is te danken aan bepaalde chemische reacties in de vorm van het loskomen van hormonen. Niemand heeft ooit een hormoon uit een levende cel kunnen isoleren en categoriseren. Het is dus een pseudowetenschappelijk denkbeeld. Over cellen gesproken: ook een cel is nog nooit geïsoleerd uit levend weefsel en het bestaan ervan danken we dus aan pseudowetenschappelijke verhaallijnen, die voor de leek wel aardig plausibel overkomen. En dus volledig waar zijn, wat moet je anders?

Toen de Schepper met Zijn creatie begon, schiep Hij als eerste “onderscheid”. Dag en nacht, duister en licht en volgens sommigen de “Noord- en de Zuidpool”. Alles in balans, alsof het nooit anders is geweest. Daarvoor zou er slechts duisternis zijn geweest, maar je kunt net zo goed beweren dat er geen dag en nacht waren, alleen maar licht. Uiteindelijk moeten we ook maar blind geloven dat wat er geschreven staat ook authentiek is.

De menselijke soort kon het met de beruchte “polarisatie” nooit slechter hebben getroffen. Polarisatie is het misbruik maken van het prachtige, natuurlijke evenwicht door de pertinente verstoring der dingen. Alles ontstaat uit polarisatie, vooral ook omdat wij denken dat het nodig is om de dingen in beweging te krijgen, tot en met grote vernietigingsoorlogen aan toe. Maar wat is er mis met een toestand van status quo?

Vandaag laten we de “noord- en zuidpool gedachte” even voor wat het is en proberen we te achterhalen waar die polarisatie vandaan komt, want polarisatie, these-antithese, etc is niet in het belang van de mensheid; integendeel. We worden er als mensheid voor misbruikt. Voor wie zich al zijn hele leven afvraagt wat hier eigenlijk aan de hand is en waarom we worden geleefd in plaats van te leven, verdiepen we ons in de ultieme polarisatie. Een warm-koud gevoel, zo extreem als je het nog nooit hebt ervaren. Zwart is wit en omgekeerd; het is ALTIJD hetzelfde. Wat we zien en horen is het tegendeel van onze waarneming.

Als het uitgangspunt is, dat “de mens” is geschapen om als slaaf dienst te doen en na gedane diensten op de vuilnisbelt van de geschiedenis wordt gedeponeerd, moet er onderscheid worden gemaakt in het type vuilnis. Er zal een storm van kritiek losbarsten over de theorie die hieronder is beschreven. Er zijn lezers geweest die er een grondige hekel aan hadden, dat hier steeds maar van die controversiële hypothesen worden gelanceerd, waardoor mensen zich niet meer betrokken voelen en geen deel meer van de som der delen. Boosheid is milde loosh, een appetizer voor de entiteit die doet alsof hij de schepper van dit alles is.

Het gordijn van de tovenaar.

Ik zal u nu een paar waarheden uiteenzetten over uw plaats als bezitter van het Y-chromosoom. Dit zijn de waarheden. Dit is de realiteit. Alle speculatiedebatten, causaliteit, machinaties of onderliggende paradigma’s, al het wie / wat / waar / wanneer en waarom van deze waarheden, worden uitgelegd in de volumes van verschillende video’s. De volgende nauwkeurigheden zijn net zo concreet als de zwaartekracht. We begrijpen de zwaartekracht misschien niet helemaal, maar toch moeten we elke dag met de zwaartekracht omgaan, dus je kunt schreeuwen, krijsen, ontkennen, ontkennen, ontkennen, maar dit is de realiteit. Je begrijpt de devaluatie van mannen misschien niet, maar je bestaat en zit er nu in. Dus zonder verder oponthoud is hier de realiteit, nou ja, minus het suikerlaagje. 

Mannen besturen de wereld niet en hebben ook geen speciaal elitair voorrecht. Mannen zijn het slachtvee van de mensheid dat iedereen gebruikt voor arbeid, zwoegen en voor bescherming tegen de vijandelijkheden van een onverschillige wereld.

Vrouwen zijn de verheven en aanbeden klasse die meer rechten, privileges en maatschappelijke beleefdheden hebben dan mannen.

Mannen zijn de wegwerpelementen van de samenleving en dat zijn ze altijd geweest. Mannen worden belasterd, gekleineerd, vernederd en volkomen gedevalueerd, zodat we hun vervangbaarheid kunnen rechtvaardigen. Mannen zijn in deze wereld alleen relevant als vervangbare nutsvoorzieningen, wegwerpbare arbeidseenheden. Een man heeft alleen waarde door zijn werken, zijn werk bepaalt zijn waarde voor anderen, terwijl vrouwen een hogere waarde hebben simpelweg omdat ze bestaan.

Vrouwen houden niet van mannen, vrouwen geven niet om het welzijn van mannen, vrouwen hebben geen mededogen voor mannen als levende wezens. Vrouwen observeren mannen alleen als objecten om nut, bescherming of aandacht aan te ontlenen. Romantische liefde en genegenheid tussen de seksen is een fantastisch sprookje, maar een farce. Platonische liefde bestaat, romantische liefde deelt dezelfde geldigheid als “Frosty the Snowman”.

Er is geen speciale zielsverwantenband tussen mannen en vrouwen. Er is alleen de realiteit van antagonistische interacties voor voortplantingsdoeleinden en het overleven van soorten. Romantische liefde tussen de seksen is gewoon een chemische gebeurtenis van endorfines, serotonine, oxytocine, dopamine, adrenaline en wellicht nog vele andere feel-good chemicaliën die in de hersenen van een individu vrijkomen tijdens verkering en genegenheidsrituelen waar de menselijke geslachten zich aan overgeven. Dit betekent dat romantiek tussen de seksen een drugshigh is; geen liefde.

De beschaving is opgezet om mannen op alle mogelijke manieren te gebruiken. We profiteren van mannelijke genialiteit om te innoveren en uit te vinden. We dwingen mannen te zwoegen om de beschaving te laten functioneren en we dwingen de mannelijke dood af om conflicten op te lossen. We gebruiken en behouwen de mannelijke dood als bijkomende schade, zodat er vooruitgang kan worden geboekt en zodat vrouwen kunnen worden gespaard, met als doel dat ze zich in de toekomst kunnen voortplanten. Deze wereld kan niet bestaan zonder mannelijke opoffering, vandaar dat alles in deze wereld draait om nut te halen uit de Y-chromosoombezitters. Recht-voor-zijn-raap mannen worden gevoed met leugens en verteld dat ze ellendige mannelijke beesten zijn, zodat ze verlossing en redding zullen najagen door middel van vrouwen en vrouwelijke dienstbaarheid en terwijl ze redding najagen uit hun ellendige, gebroken staat als menselijke mannen en terwijl ze hun eenzaamheid willen uitstellen.

Wij, allemaal, wij stelen middelen en geld van zwoegende mannen terwijl ze bezig zijn met het najagen van de maatschappelijke voorgehouden wortel van vrouwen en familie. Vrouwen zijn zowel verheven als infantiliserend. Vrouwen worden boven alles gesteld. Vrouwen worden verheven als het superieure menselijke geslacht. Mannen zijn gemaakt om te offeren en te sterven voor vrouwen. Er is geen vrouwelijke wederkerigheid. Niemand, zelfs de mannen zelf niet, geeft om het lijden van mannen op dezelfde manier als niemand zich bekommert om het lijden dat wij slachtvee aandoen. Dieren zijn gewoon een hulpmiddel dat mensen voor hun eigen doeleinden gebruiken.

Want kijk, veel keus is er niet, de mensheid kan zich niet de luxe veroorloven om zich te bekommeren om het welzijn of lijden van mannen, aangezien de beschaving is opgericht op het bloed en de schittering en opoffering van mannen. Mannen zijn in de loop van de geschiedenis bij miljoenen gestorven in een bepaalde fase van het opbouwen, onderhouden of beschermen van familie, gemeenschap, land en planeet. De waarheid achter alle glimmende strikken en inpakpapier is dat we als mensheid alleen bestaan omdat we het mannelijk leven opofferen. Bovendien verachten vrouwen mannelijke zwakte of tekenen van menselijke kwetsbaarheid en krijgen ze een hekel aan mannen omdat ze menselijker worden. Mannen worden verondersteld ondoordringbare lijfwachten en stoere faciliteerder  van vrouwen te zijn, die wél emotioneel en vertroeteld mogen zijn. Mannen zijn helemaal alleen in dit bestaan. Niemand bekommert zich om hen. Het patriarchaat is een valse dekmantel, een list, een rode haring die wordt gebruikt om mannelijke devaluatie te rechtvaardigen.

Gynocentrisch matriarchaat is echt het geheime apparaat achter het mannelijke establishment. Vrouwen hebben mannen altijd door manipulatie, dwang of passieve agressie aangestuurd. Mannen zijn en waren altijd de creatieve kracht van deze planeet, die deze hele wereld, alles om ons heen visualiseren en vervolgens bouwen. Toch ontkennen mannen hun grootsheid en creativiteit terwijl ze zich terugtrekken uit hun totale eenzaamheid in deze wereld door middel van vrouwelijke genegenheid, acceptatie en goedkeuring. Mannen zijn ondanks alles inderdaad verbazingwekkend zorgzaam, welwillend, liefdevol en altruïstisch. Toch projecteren mannen deze wonderbaarlijke aspecten van zichzelf alleen maar op vrouwen om het gebrek aan deze gevoelens ten opzichte van mannen aan het eind van de rit weg te redeneren.

Dit is waar we zijn: we zijn een gynocentrische soort. Alles wordt gedaan voor het welzijn van vrouwen, omdat ze zo nauw verbonden zijn met nakomelingen. Vrouwen zijn hypergaam. Ze zullen alle mannen gebruiken om meer bescherming en proviand te krijgen om haar overlevingsinstinct te bevredigen; opdat zij zich in de toekomst kan voortplanten. Mannen worden gebruikt, mishandeld en afgedankt. Mannen besturen de wereld niet. Mannen hebben geen privileges. Mannen zijn helemaal alleen en volkomen onverzorgd in dit bestaan. Dat is de waarheid.

Dat waren een paar van de keiharde feiten. Nu ben je zo gynocentrisch geprogrammeerd dat je die waarheden meteen afdoet als nep, leugens als bullshit of… Je bent op zoek naar tegenargumenten of op zoek naar uitzonderingen. Ja, nou, hoe zit het met dit of hoe zit het met dat, hoe zit het met x, y en z. Uitzonderingen, zeker, er zijn zeldzame uitzonderingen op alles. De status quo van mannelijke devaluatie en wegwerpartikel is echter zo overweldigend voorspelbaar en statistisch accuraat, dat het amper aandacht verdient en weerleggingen marginaliseert. Natuurlijk eten niet alle haaien surfers, maar onder de juiste omstandigheden zullen de meesten dat toch wel doen. Dus om je te helpen met je tegenargumenten, je bedenkingen en weerleggingen van uitzonderingen, mannelijke devaluatie en wegwerpstatus, zijn berichten onderverdeeld in subsecties die je kunt raadplegen, terwijl je wordt onderwezen van fantasie naar realiteit. 

Dus als je denkt dat dit allemaal nep is en je moet je tanden zetten in de basis, kijk dan onder “mannelijke devaluatie” die het ABC beschrijft. Als je denkt dat niet alle vrouwen mannen apathisch mishandelen, kijk dan onder “niet alle vrouwen zijn zo”. Als je merkt dat je ja zegt, oké, misschien worden jongens belasterd in een paar films of blogs, maar mannen verdienen het omdat ze honden en varkens zijn, oké, kijk dan onder “devaluatierechtvaardiging”. Als je nog steeds gelooft in de propaganda dat mannen de wereld regeren en privileges hebben, kijk dan onder “de benarde situatie van mannen”. Als je wilt weten wat de oorzaak van het devaluatieprobleem is, kijk dan onder “mannen zijn het probleem”. Verdere uitgebreide theorieën en overpeinzingen over mannelijke devaluatie, kijk onder “alternatieve theorieën mogelijk”. Remedies tegen mannelijke devaluatie vallen onder “verhaal”.  Daarna heb je de basis onder de knie en kun je dus met vertrouwen door de andere subsecties manoeuvreren.

Mannelijke grootsheid is een viering van de gedevalueerde helft van de mensheid. “Devaluatie slam dunk” is voor degenen die nog steeds devaluatie van mannen ontkennen. Willekeurige observaties zijn mannelijke devaluatie en wegwerpbaarheid. Observaties van de samenleving zonder specifieke orde van stompzinnige entiteiten, zijn verdere sociale waanzin alleen bedoeld voor wat giechelen, verder alleen maar satire en dwaasheid. Male empowerment business is spul voor mannen en mannelijke ruimtes en Y gaat over bevrijding. Vrouwen worden verheven en aanbeden. Mannen zijn gedevalueerd en wegwerpbaar.

In het licht van deze waarheden zijn er drie wegen van gezindheid.

  • Mannen die deze waarheden flagrant ontkennen en in fantasieland leven. Dit worden blauwe pillers genoemd;
  • Mannen die zich tot op zekere hoogte van deze waarheden realiseren, maar toch geloven dat dit mannelijke devaluerende paradigma kan worden gered of in een rechtvaardige richting kan worden gefixeerd, dit zijn paarse pillers;
  • En de mannen die volledig op de hoogte zijn en de veronderstelling van dergelijk misbruik verkondigen, dit zijn de rode pillers.

De meeste mannen zullen hun hele leven bestaan in verschillende gradaties tussen de eerste en tweede categorie en nu kun je jezelf als geïnformeerd beschouwen. U bent op de hoogte gebracht van deze waarheden, dus u kunt de subsecties gebruiken om u een weg te banen door de moeren en bouten die de waarheden van de inleidende video ondersteunen. Op dit punt hoef je deze waarheden niet volledig te begrijpen of hoe ze zijn ontstaan, net zoals je elektriciteit of de verbrandingsmotor niet volledig hoeft te begrijpen om een gloeilamp aan te doen of een auto te besturen.  De waarheid van de realiteit van mannelijke devaluatie en wegwerpbaarheid zal echter diepgaand worden uitgelegd naarmate je je verder in het bevrijdings- en konijnenhol waagt. Een open geest is alles wat nodig is als je je vooruit waagt. De waarheid zal je uiteindelijk bij de keel grijpen. Maar als je een diepgaande, puntsgewijze vertelling wilt van mannelijke devaluatie en zijn talloze manifestaties, als je echt gelooft in vrouwelijke goddelijkheid en de daaruit voortvloeiende mannelijke schurkachtigheid, en je hebt voorbeeld na voorbeeld nodig om je mening te beïnvloeden, dan zou ik het boekwerkje  “Groene eieren en de mens” aanbevelen. Dit zal moeizaam de manifestaties van mannelijke devaluatie en wegwerpbaarheid uiteenzetten, zodat je de waarheidsrealiteit ziet. Alles is er al, klaar voor uw consumptie. Al deze bronnen zijn al opgezet met één doel voor ogen: de waarheid onthullen en de onderdrukten bevrijden van devaluatie en wegwerpbaarheid.

Dit is het einde van onze pre-flight. Geniet van de reis.


Een korte woordenlijst van jargon om te helpen manoeuvreren door de video’s.

Mannelijke devaluatie: minachting en verlaging van de waarde van het mannelijk leven.

Gynocentrisme: het belang en het welzijn van vrouwen boven alles stellen.

Hypergamie: De neiging van vrouwen om mannen te gebruiken als een middel voor opwaartse mobiliteit in het leven of de samenleving.

De Vagynastie: Staat voor ‘vagina-dynastie’. Dit doet een beroep op elke agent van – of de collectieve oprichting van gynocentrisme – dat wil zeggen elke persoon of ideologie die het aanhangen van mannelijke devaluatie of mannelijke wegwerpbaarheid bevordert of aanmoedigt.

Blauwe pil: Een bijnaam die de massa’s mensen aanduidt die onwetend zijn over de ware apparaten van gynocentrisme en mannelijke devaluatie, betekent ook een bewuste keuze om in naïviteit te blijven.

Paarse pil: Een gedeeltelijk ontwaken waarbij men een mate van mannelijke devaluatie realiseert, maar er selectief voor kiest om romantische fictie te vermengen met de gynocentrische realiteit.

Rode pil: Betekent een ontwaken tot de ware staat van gynocentrisme en mannelijke wegwerpbaarheid terwijl sprookjesparadigma’s worden afgeworpen.

Eenhoorns: Een bijnaam om een vrouw te vertegenwoordigen die echt welwillend en liefdevol is voor mannen, onafhankelijk of enig eigenbelang. Vertegenwoordigt een fictieve vrouw die paarse pillen hebben opgeroepen om vrouwelijke aandacht en goedkeuring te blijven vragen.

Schoppen: Mannetjes – aangezien mannetjes worden gezien en gebruikt als wegwerpartikelen – weggooibare gereedschappen – om de menselijke soort in stand te houden en te beschermen.

MGTOW: Acroniem voor “Men Going Their Own Way” (mannen die hun eigen weg gaan) – die de mannelijke uittocht afkondigt, weg van mannelijke devaluatie en wegwerpbaarheid, als remedie om mannen te bevrijden van de ongelijkheden van het gynocentrisme.

Misandrie: haat tegen mannen.

Simp’s, mangina’s, witte ridders, strijders voor sociale rechtvaardigheid – ze zijn allemaal bedoeld om mannen te beschrijven die actief vrouwelijke verheffing en mannelijke devaluatie nastreven en mogelijk maken.


Source: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2024/08/31/de-bevrijding-van-het-y-chromosoom/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....