Nick Fleming RVGCR Intel Update September 1, 2024.

MarkZ [via PDK]: Mijn mensen voor inwisseling zijn stand-by, maar ze hebben te horen gekregen dat ze op enig moment tijdens dit lange weekend moeten werken. Aangezien het Labor Day Weekend is, is dit ongebruikelijk.

Ik kreeg vanochtend een update van een contactpersoon van een inwisselingscentrum. Ze verwachten nog steeds dat ze dit weekend opgeroepen worden om te werken. Hun commandoketen heeft gezegd dat ze vóór dinsdag moeten werken. Dit is uitstekend nieuws.

Bruce (The Big Call) [via WiserNow]: Er komt zoveel goeds uit Irak met hun nieuwe koers die zondag ingaat, de internationale koers, en we hebben (de VS) één verdieping in de Centrale Bank van Irak bezet.

En we verlaten die op zaterdag. We zullen niet langer in de CBI zijn op zaterdag… Dus dat is goed nieuws… Ik denk dat we er allemaal klaar voor zijn, MilitiaMan, Artikel: “Adviseur van Al Sudani sluit het verwijderen van drie nullen uit de valuta uit”.

Saleh… hij liegt niet. De regering is niet van plan de nullen te verwijderen. Het is niet de taak van de regering. Dus hij liegt niet… 1310 zal niet werken in deze nieuwe economie die ze gaan opbouwen.

Het is onmogelijk om een wisselkoers van 1310 te behouden, omdat het, zoals hij zegt, in de biljoenen is beland en het is niet meer gemakkelijk. Het zal astronomisch zijn.

Ik denk dat iedereen enthousiast moet zijn over het feit dat al het progress dat we hebben gezien met Irak geweldig is geweest… In de afgelopen 2 jaar kunnen we zien dat er stap voor stap vooruitgang wordt geboekt. Het lijkt alsof het pijnlijk langzaam gaat… maar in werkelijkheid is het bij lange na niet zo.

Frank26 (KTFA) [rapport van boots-on-the-ground in Irak]: FIREFLY: Saleh is nu op tv en hij vertelde ons zojuist dat het project om de nullen te verwijderen op dit moment is uitgesloten…

Vervolgens zegt hij dat we het bedrag in de begroting moeten verlagen van biljoenen naar miljarden en eindigt hij zijn conferentietoespraak door te zeggen dat velen hebben opgeroepen tot het verwijderen van de drie nullen, wat de dinar zou verhogen…

We zijn allebei in shock en verbaasd omdat hij eerst iets zegt en dan iets anders zegt. FRANK: Wat hij je vertelt is precies juist… het slaat nergens op… Dit is onzin. Het is een leugen… Geloof me, niets houdt de koopkracht tegen die naar jullie, de Iraakse burgers, komt.

Niets… China deed hetzelfde in de jaren 90… Ze kwamen met een artikel op de voorpagina van hun krant waarin stond dat er geen tekenen waren van een waardeverhoging. 3 dagen later verhoogden ze de waarde. Dit kan hetzelfde scenario zijn. Een afleiding voor speculanten.

Clare (KTFA) Artikel: “De Centrale Bank kondigt de deelname van Iraakse banken aan bij externe overboekingen in meerdere valuta’s”.

Citaat: “De delegatie van de Centrale Bank van Irak in New York kondigde het begin aan van de nieuwe fase van buitenlandse overboekingsoperaties met de deelname van (13) Iraakse banken”.

Samson (KTFA) Artikel: “Irak behoort tot de populairste toeristische bestemmingen voor Australiërs”.

Nader From The Mid East: Iedereen zegt dat er een nieuwe categorie valuta op straat in Irak is verschenen. We hebben het gehoord, maar we hebben niets gezien. Niets nieuws, we hebben nog steeds dezelfde valuta. Voor nu hebben we niets gezien.


Source: https://www.judybyington.org/2024/09/nick-fleming-rvgcr-intel-update.html

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....