In deze fascinerende documentaire uit 1998 wordt de vraag gesteld: Evolutie of Schepping?

In de afgelopen eeuw hebben veel mensen wereldwijd de evolutietheorie als een feit aanvaard. Echter, recente wetenschappelijke ontdekkingen op diverse gebieden weerleggen deze theorie, die van moleculen tot mensen reikt. “Zoektocht naar de oorsprong van het leven” neemt de kijker mee op een inspirerende reis door de wetenschap en de Bijbel, op zoek naar de oorsprong van de mensheid. De evolutietheorie heeft zijn invloed op vrijwel alle wetenschappelijke disciplines, en deze documentaire onderzoekt de nieuwste bevindingen in de kosmologie, chemie en biologie.

Ondersteunt het beschikbare bewijs de evolutietheorie? Of zijn veel mensen verblind door een evolutionair vooroordeel, waardoor ze de overweldigende gegevens negeren die wijzen op een indrukwekkende Schepper? Het begrijpen van de ware oorsprong van de mens is cruciaal voor het bepalen van iemands toekomst. Deze visueel rijke productie presenteert overtuigend bewijs dat het universum en al het leven zijn geschapen. Bovendien onthult het wetenschappelijke kennis die alleen in de Bijbel te vinden is, dat de God van de Bijbel de Schepper is. Het bekijken van “Zoektocht naar de oorsprong van het leven” is essentieel voor iedereen die vragen of twijfels heeft over de wetenschappelijke juistheid van het Woord van God. Is ons zonnestelsel ontstaan door de oerknal? Kunnen chemische verbindingen spontaan leven creëren? Verklaart evolutie de enorme diversiteit aan leven op aarde?

Bron: geproduceerd door Jim Tetlow / Eternal Productions

Heb je vragen, tips of wil je meedoen?
Neem contact op met Het Andere Nieuws: hetanderenieuws @ vriendenplek.email

Wil je docu’s met Nederlandse ondertiteling bekijken? Op Het Andere Nieuws vind je inmiddels meer dan 400 titels! (Klik op de afbeelding)

NIEUW! Dump je video

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Volg ons op onze eigen censuurvrije mediaplatforms:


Source: https://www.hetanderenieuws.nl/docu-a-question-of-origins-nederlands-ondertiteld/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....