In mijn recente filosofische verhandeling, Vijf niveaus van begrip, vond ik dat een deel van de serie die ik tegenkwam onmiddellijk met mij resoneerde. Dit betekent niet dat de serie alle antwoorden biedt; een dergelijke documentaire heb ik nog niet gezien.

Net als de huidige serie van Derrick Broze, die ik de titel Machtspiramide heb gegeven, biedt David Whitehead in Cult of the Medics een overvloed aan informatie die ons kan helpen de verborgen wereld achter de medische sector beter te begrijpen. Wat zijn de oorsprongen van deze wereld? Wie zijn de spelers? Wat zijn hun doelen?

Tijdens mijn lange zoektocht naar informatie die ons bestaan verklaart, of in ieder geval de zichtbare wereld om ons heen, is het inspirerend om te zien hoe gelijkgestemde individuen, elk op hun eigen pad, vaak tot dezelfde conclusies komen, hoe onwaarschijnlijk deze ook mogen lijken.

Ook ik stuitte steeds weer op dezelfde namen als het gaat om de machthebbers. Het is een veelgehoorde uitspraak: “Follow the money.” Door naar de geldstromen te kijken, wordt het een stuk duidelijker.

Historisch gezien hebben degenen met grote rijkdom altijd de macht gehad over anderen. Deze rijkdom is vaak verkregen door illegale activiteiten zoals roof, kolonisatie, slavernij en uitbuiting van de kwetsbaren.

Met geld kun je inspelen op de menselijke natuur. Wie arm is, wil dat niet blijven. Mensen zijn gemakkelijk te verleiden met geld. Een bepaald type persoon, fysiek sterk maar intellectueel minder ontwikkeld, is snel te overtuigen om in ruil voor geld bescherming te bieden.

Zo konden relatief kleine, rijke families de controle behouden over de massa door deze mensen in te huren als leger en politie. Dit gebeurde onder het mom van bescherming tegen vijanden, maar in werkelijkheid diende het als een buffer voor de rijken, voor het geval het volk de onderdrukking niet langer zou tolereren.

De wereld lijkt op het eerste gezicht heel anders dan honderden jaren geleden, maar de principes zijn nog steeds hetzelfde. Met geld koop je invloed, belangrijke posities en macht. Politieke macht, waar de regels worden gemaakt, zodat je de situatie kunt manipuleren in jouw voordeel.

Neem bijvoorbeeld een “noodvergunning” voor een experimenteel “vaccin” tegen een nooit bewezen “virus”. Met enorme rijkdom kun je de media beïnvloeden en mensen, die je vertrouwen, overtuigen van wat je maar wilt. Dit was zo, is zo, en zal zo blijven als we er niets aan doen.

Je beter informeren is altijd een goed begin.

Tekst, Bron & Vertaling: Erick van Dijk

Docuserie: De sekte van medici – trailer -Tiendelige serie – Nederlands ondertiteld

Info, tips of meedoen?
Het Andere Nieuws: hetanderenieuws @ vriendenplek.email

Docu’s met Nederlandse ondertiteling? Op Het Andere Nieuws


Source: https://www.hetanderenieuws.nl/docuserie-de-sekte-van-medici-deel-1-nederlands-ondertiteld/

.


Een gedachte over ““Ontmaskerd: De Duistere Wereld van de Medici-sekte – Deel 1”.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....